122 DIPLOME NA FAKULTETU ZA MENADŽMENT U IGALU

122 DIPLOME NA FAKULTETU ZA MENADŽMENT U IGALU

307
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Na svečanoj ceremoniji u prostorijama Fakulteta za menadžment u Igalu, dodijeljeno je 58 diploma polaznicima na osnovnim akademskim studijama, 58 na postdiplomskim specijalističkim studijama i 6 na postdiplomskim magistarskim studijama.

“Upisom na ovaj Fakultet potencijalnim studentima pruža se mogućnost da, uz kompetentan nastavni i saradnički kadar, materijalnu i organizacionu podršku nastave, steknu profesionalna znanja za dalji poslovni uspjeh u oblasti menadžmenta” kazao je dekan Fakulteta, prof. dr Siniša Kusovac.
Kako je Kusovac podsjetio, fakultet je licenciran i reakreditovan za savremene studijske programe osnovnih akademskih studija iz oblasti: Menadžmenta u turizmu i hotelijerstvu, Menadžmenta u finansijama, računovodstvu i bankarstvu, Menadžmenta u porezima, carinama i osiguranju i Menadžmenta u poslovnoj informatici i elektronskom biznisu.

Picerija i restoran

“Studijski program postdiplomskih specijalističkih i magistarskih studija iz oblasti Poslovnog menadžmenta, za koji je Fakultet takođe akreditovan i licenciran, daje našim studentima zavidnu širinu obrazovanja i potpun intelektualni razvoj kao i zadovoljavanje svih onih zahtjeva koje nameće današnje tržište” poručio je Kusovac.

Prvi upisni rok za studijsku 2015/16 godinu trajaće od 22. do 30.06.2015 godine.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code