200 FRANCUSKIH TURISTA U HOTEL “DELFIN” STIŽE PREKO RASKOPANIH ULICA

200 FRANCUSKIH TURISTA U HOTEL “DELFIN” STIŽE PREKO RASKOPANIH ULICA

159
0
Podijeli

Hotel „Delfin” u Bijeloj, koji je prvi put ugovorio fiksnu šestomjesečnu turističku sezonu sa jednim francuskim turističkim klubom, već na startu realizacije ugovorenog aranžmana suočio se negodovanjem gostiju zbog nezavršenih radova na kanlizacionom kolektoru.

– Prvi gosti nijesu mogli da priđu hotelu ni sa jedne strane, jer smo jednostavno bili blokirani, kako prilaz od Brodogaridlišta, tako i od hotela Park. Sve je razrovano – rekla je za Radio Jadran direktorka hotela „Delfina” Jelena Ilić.
Oni su zbog toga bili smješeteni u hotelu Mediteran u Bečićima, a danas već očekuju drugu grupu od 200 turista iz Frnacuske, i u “Delfinu” se nadaju da će se uspješno “probiti” do hotela.
– To su sedmodnevni arnžmani koje smo prvi put sklopili i po kojima će se smjenjivati grupe do 200 do 300 gostiju sve do 25.oktobra, do kada će ovaj hotel biti klub samo za francuske turiste – kazala je Ilićka.
Iz uprave hotela obraćali su se svima, kako bi zaštitili svoje interese, ali i imidž grada, ali ništa se nije promjenilo.
– Opština snosi odgovornost što prvu grupu 12.aprila nismo mogli ovdje ugositi. Danas su mašine stale na trasi kod Brodogradilišta, jer su radnici na kolektoru naišili na neke probleme. To ćemo iskoristiti da gosti stignu tim putem. Ali bez obzira na to, sve oko hotela je raskopano, što je ružna slika i prvi utisci kada dođu Francuzi.
Obnovljeni Hotel Delfin, sada je jedan od najmodernijih i najbolje opremljenih na Crnogorskom primorju i konkuriše za prestižnu turističku oznaku kategorije 4 zvjezdice.
Smješten na površini od 10.000 kvadratnih metara, hotel raspolaže sa 114 savremeno uređenih soba i 6 apartmana i zatvorenim bazenom. Specijalno dizajniran namještaj, moderna kupatila, slim TV, digitalna klima, internet u sobama i apartmanima, daje novu dimenziju. Većina soba ima pogled na more. Prostrani i moderni restoran hotela raspolaže sa 400 mjesta, a uz njega je i banket sala sa 80 mjesta. U centralnom holu, pored recepcije nalazi se aperitiv bar i prodavnica suvenira.
Hotel “Delfin” je sagrađen 1985. godine. Vlasništvo je od “Južnog Jadana” 2002. godine preuzela crnogorska kompanija „Carine” iz Podgorice. U jesen 2004. počela je velika obnova i rekonstrukcija hotela, te je nakon višemjesečnog renoviranja, od 19. juna 2005. godine hotel “Delfin” ponovo otvorio vrata gostima, ali sa kategorijom 3 zvjezdice.
Lani je došlo do novog renoviranja 120 smještajnih jedinica, restorana, recepcije, kafe bara i teretane, kao i dodavanja kongresne sale, dječijeg kluba, prostorija za zabavu, zatvorenog bazena i SPA centra.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code