Čitav Herceg Novi uz Natašu

Čitav Herceg Novi uz Natašu

2769
2
Podijeli

Ne dešava se baš često da Herceg Novi jedinstveno, dušom i sportskim srcem podrži nekoga kao Natašu Radović, novu članicu seniorske reprezentacije Crne Gore i najbolju igračicu ŽKK Primorje.

natasa radovic 3Prema riječima direktorice Primorja, Željke Ratković, pored ljubitelja i sportskih entuzijasta u Herceg Novom, doprinos da zajednički podržimo jednu sjajnu, ni djevojku niti djevojčicu, košgeterku Primorja, koja još nije napunila šesnaest godina, dao je i Radio Jadran, posebno njegov internet portal.
Nakon što je gradom podno Orjena prostrujala vijest, koju je Radio Jadran objavio, da će Nataša među dvanaest najboljih Crnogorki putovati u Kinu, od roditelja na ulici, preko društvenih mreža, pa do nedovoljno informisanih, svi su bar na tren, pored svakodnevice, prozborili riječi hvale za Radovićku:
“Ne možemo ni prebrojati preglede, komentare, lajkove, twitove, sve što se klikne, pošalje, dopiše i potpiše na svim mogućim i znanim mjestima koja postoje na Internetu. Ovo je, dragi naši Novljani, bio Natašin dan i hvala vam. Nikada nismo sumnjali u vas i vašu sposobnost da prepoznate i podržite vrijednog, radnog i talentovanog sportistu. Nataši želimo da se iz Kine, sa turnira “Četiri nacije ” vrati sa odličjem i iskustvom koje će joj otvoriti zauvijek vrata velikog svijeta košarke.

Picerija i restoran

“Ma gdje da bude igrala, uvijek će ostati naša Nataša, iz Novog, iz Primorja”, poručuju joj saigračice, trener i Uprava kluba.

2 Komentari

  1. Grad treba da ispostuje Natasu i da joj sportsku stipendiju,jer ovo su uspjesi za istoriju Hercegnovskog sporta.Nikad nije neko sa 15god. bio seniorski reprezentativac.Bravo za Natasu i Zkk Primorje .Pionirske ,kadetske i junorske medalje su prolazne i brzo se zaboravljaju ali ovaj rezultat kluba ostaje za istoriju.
    0    0
  2. Svaka cast djevojko.Svojim igrama si zasluzila da budes pozvana.Podgorica drzi monopol,sto su to oni bolji od nas.Imamo mi dosta potencijala i za druge sportove.
    0    0

Ostavite komentar

*

code