27 medalja za male Novljane na II Međunarodnoj dječijoj olimpijadi

27 medalja za male Novljane na II Međunarodnoj dječijoj olimpijadi

639
1
Podijeli

druga djecija olimpijadaČlanovi Školice sporta „Jump“ iz Herceg Novog okititli su se sa 7 zlatnih medalja, 10 srebrnih i 10 bronzanih, na juče održanoj II Međunarodnoj dječijoj olimpijadi, u Sportskom centru u Igalu.

Oni su se kao domaćini odrekli ukupnog plasmana gdje bi osvojili drugo mjesto, i time gostima prepustili da „odnesu“ pehare.

Picerija i restoran

Najbolje plasirani, odnosno I mjesto pripalo je školici AK Sanja iz Bara, II mjesto osvojili su članovi školice „Sport za sve“ iz Kotora, dok je III mjesto pripalo školici „Smart Gym“ iz Podgorice.

druga djecija olimpijada 2– Jako smo ponosni i srećni na naš uspjeh, jer kao školica za malu djecu imamo toliko veliki uspjeh i okupiti toliki broj djece nije mala stvar. Presrećni smo jer imamo i lijepo prijateljstvo sa prijateljima iz regiona, djeca i sport ne znaju za granice. Ponosni smo na našu organizaciju, jer smo pripremili veliki broj staza i time ubrzali tok takmičenja, koje je završeno u rekordnom vremenu. Naši gosti su iskoristili lijep dan i prošetali našim gradom, saopštavaju organizatori.

Oni su ujedno zahvalili svima koji su pomogli organizaciji – roditeljima, volonterima, sponzorima SC Igalo, TO Herceg Novi, Opštini.

Nedjeljna olimpijada okupila je 11 školica, odnosno 450 učesnika – djece iz Crne Gore, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

druga djecija olimpijada 3

druga djecija olimpijada 4

druga djecija olimpijada 5

1 komentar

Ostavite komentar

*

code