46 PLAŽA U BOKI KOTORSKOJ BIĆE NASUTE PIJESKOM

46 PLAŽA U BOKI KOTORSKOJ BIĆE NASUTE PIJESKOM

299
0
Podijeli

Javno preduzeće Morsko dobro će u narednom periodu nasuti pijesak na 46 plaža u Boki. U opštini Herceg Novi na 31–oj plaži, a u Kotoru i Tivtu na 9, odnosno na 6 plaža.

Na osnovu posebnog elaborata, koje je napravilo Morsko dobro, Agencija za zaštitu životne sredine izdala je odobrenje kojim je naznačeno da se nasipanje može obaviti tokom maja, odnosno na nekim plažama nakon ljetnje turističke sezone.
Pješčani dijelovi plaža biće u Igalu između vile Galeb i kuće Tabakovića, u Kumboru ispod kuće Mustura, Nenadića, Raševića i Ivovića, Vujinovića. U Đenovićima kod Odalovića, na Gradskoj plaži i to njen središnji dio, zatim ispod Komadine, kod Sidra sa zapadne strane, ispod Ninkovića. U Baošićima kod Vujisića, Mužinića, Vulovića, Lanterne, Šapčana, ispod Kamilića i kuće Ćukovića.
U Bijeloj kod istočne kapije Brodogradilišta, ispod škole na dva mjesta, kod velike plaža hotela Carine, ispod Živkovića, od Vulovića do Dulića, Lakonića, Ilića i Vidovića, ispod nekadašnjeg hotela Park, ali će se prije toga ukloniti betonski zid.
U Kamenarima ispod crkve Sv Ane, kod plivališta, ispod autobuskog stajališta, Barićevo ispod škole i do palme, plaža Bara,kod svetionika zapadna strana.
Inače, JP Morsko dobro ponovo je raspisalo javni poziv za davanje u zakup 20 plaža u Novom, u Tivtu 8, Kotoru 12 i Budvi za 7 plaža.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code