47 „Praznik mimoze“ uspješno organizovan uz medijsku podršku

47 „Praznik mimoze“ uspješno organizovan uz medijsku podršku

1414
2
Podijeli

herceg fest press 040316 1Februarski „Praznik mimoze“ je završen, uz odlične ocjene stručne i laičke javnosti regiona. To je zasluga Opštine i TO, Herceg Festa kao izvršnog producenta, ali i brojnih medijskih kuća, kazao je vd direktor Herceg festa, Stevan Koprivica.
On je pozvao na koktel predstavnike svih medija iz Novog da im se zahvali na zajedničkom poslu u promovisanju festivala i grada i podsjećanje na „Mimozine“ fešte kroz višeminutni foršpan.

„Herceg fest“ nastvlja u martu sa organizacijom novih programa „Primavera“, prema novom konceptu, koiji je prošao i skupštinsku provjeru.
– Počeli smo sa oktobarskim danima kada smo bili posvećeni programima proslave Dana grada, pa smo onda ušli u sesiju razgovora „Drugačiji“, potom u fazu koju smo zvali „Nije zima“, zatim realizovali novogodišnje programe i nastavili sa Praznikom mimoze. Pred nama je program kojeg smo nazvali „Primavera“ i koji će biti u znaku Hercegnovskih aprilskih pozorišnih svečanosti (HAPS) – najavio je Koprivica.
herceg fest press 040316 2„Primavera“ će trajati do maja, sa ciklusom gostovanja zanimljivih ličnosati u okviru sesije razgovora „Drugačiji“. Prvi gost biće već iduće subote, 12. marta, Zoran Kesić, a za njim će uslijediti Latinka Perović, Vedrana Rudan, Ante Tomić.

Picerija i restoran

JUK Herceg Fest nastoji da bude na „novskom talasu“, da daju šansu stvaraocima i kreativnim ljudima, koji su iz Herceg Novog i koji u njemu stvaraju, a koji do sada nisu imali mnogo prostora za predstavljanje.
Koprivica je kazao i da su uspjeli ove zime „da umlače“ veliku salu Dvorane Park. Ove sedmice počeće sa radovima na instalaciji grijanja, iako su do sada nastojali da baj pasom prevaziđu hladnoću kao u posljednjih 14 godina.
– Veliki radovi, iza kojih stoji Opština Herceg Novi, po završenom tenderu za ugradnju grijanja počeće sljedeće sedmice. Isto tako u planu je da se tonska, oprema za scenu, svjetlo itd.. obnove, jer to nije učinjeno od osnivanja ustanove. Obnovu očekujemo u toku narednog tromesečja, prije ljeta i ljetnjih festivala, obećao je Koprivica.

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code