8. KOLO NOVSKE LIGE TRČANJA – SVE VIŠE UČESNIKA

8. KOLO NOVSKE LIGE TRČANJA – SVE VIŠE UČESNIKA

0
Podijeli

Triatlon klub Herceg Novi izveo je još jednu uspješnu akciju i provjeru spremnosti svojih članova, ali i zainteresovanih trkača za predstojeću “Novsku skalinadu”, organizujući 8.kolo lige trčanja.

Na startu, na platou ispred Titove vile bio je 21 učesnik. Propraćeni su pozitivnim komentarima i podrškom građana.
– Kao i mnogo puta do sad i 8.kolo je bilo specifično po nečemu. Ovaj put su održane dvije trke na 5km i 10km. Trčalo se po već prepoznatljivoj dionici od Titove vile do Bokine plaže i nazad dok su oni spremniji trčali dva kruga ove dionice. Na trci od 5km prvi kroz cilj je ušao Stefan Morović iz TK Herceg Novi u vremenu 19:23, a za njim njegove klubske kolege Goran Daničić i Marko Butulija – navode iz Triatlon kliba Herceg Novi.
U ženskoj konkurenciji najbrža je bila Sara Živanović u vremenu 28:12, a nakon nje u cilj su ušle Lidija Vidić i Marija Čop.
Na trci od 10km prvi je bio Jakša Diklić član Triatlon kluba Podstrana, u vremenu od 36:33 a za njim Luka Čupić i Dragan Jovanović, članovi Triatlon kluba Herceg Novi.
Raduje trend rasta mlađih takmičara kojih ima sve više iz trke u trku. Animiranje mladih da se bave bilo kojim sportom i da žive zdrav život je i jedan od ciljeva djelovanja ovog Triatlon kluba.
– Uprkos vrlo bogatom kalendaru aktivnosti koje organizujemo, nastavljamo jače i odlučnije! Zato vas pozivamo da učestvujete na prvoj “Novskoj skalinadi” koja će se održati 8.februara. Pozivamo sve Novljane i ljude iz okruženja da nam se pridruže na ovoj jedinstvenoj trci i da zanemare godine i (ne)spremnost! – poruka je novskih triatlonaca.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code