Adrenalinski dan na Orjenu

Adrenalinski dan na Orjenu

786
2
Podijeli

adrenalinski dan orjen 1Adrenalinski dan, prvi događaj u kalendaru dešavanja programa “Podigni glavu, otkrij Orjen”, biće održan u nedjelju, 20. decembra.

U okolini planinarskog doma “Za Vratlom”, tačnije na Radovića gredi i Miškovića gredi, biće predstavljeni vertikalni sportovi, penjanje uz i spuštanje niz stijenu uz pomoć instruktora i korišćenje specijalne opreme.

Picerija i restoran

Okupljanje učesnika u planinarskom domu planirano je od 9 sati. U 10 sati počeće demonstracija tehnike penjanja i spuštanja, sa mogućnošću ličnog isprobavanja, a sve uz nadzor stručnog lica. U podne slijedi pauza, a zatim i prelazak na još izazovniji poligon – Miškovića gredu.

adrenalinski dan orjen 2Organizatori iz Planinarskog kluba „Subra“ su početkom ovog mjeseca, u saradnji sa “Malim alpinističkim klubom” iz Podgorice, alpinistički opremili tri smjera na Miškovića gredi. Poručuju da je obezbijeđena maksimalna bezbjedost za penjače i pozivaju sve ljubitelje prirode i planinarenja da im se pridruže u adrenalinskoj avanturi.

Učešće je besplatno, a svi zainteresovani više informacija mogu dobiti od Danila Brajovića, na telefon 069 626 268.

Koordinator projekta je Agencija za razvoj i očuvanje Orjena.

adrenalinski dan orjen 3

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code