AGENCIJE IZ OKRUŽENJA NUDE ARANŽMANE „MIMOZA“

AGENCIJE IZ OKRUŽENJA NUDE ARANŽMANE „MIMOZA“

0
Podijeli

Iako je sa promocijom „Praznika mimoze” trebalo početi ranije da bi se ostvarila prvobitna zamisao o zimskoj turističkoj sezoni i boljoj turističkoj posjeti, neke agencije u okruženju napravile su i ove godine zanimljive aranžmane „mimoze” u Herceg Novom.

Tako agencija sa Pala nudi dvodnevni vikend boravak za dane otvaranja i prvu feštu na rivijeri za 90 KM, a smještaj je, kako napominju, u Baošićima. Koncert mega regionlane zvijezde, Željka Joksimovića, istaknut je uz pučke svečanosti na novskoj rivijeri, kao najznačajnij dio programa.
U hercegnovskoj Turističkoj organizaciji najavljuju da će za Praznik mimoze biti otvoreni Riviera Resort Hotel u Njivicama, Plaža „Vektra Boke”, Institut Igalo, hoteli Milena (Fanfani), Lighthouse of Montenegro, Perla, Garni hotel, Casa del Mare, Kapri, Bokeška noć i vile Kukoljac i Margot.
Hotel Perla i Apart hotel Vila Kukoljac nude i popust od 10 odsto za vrijeme trajanja Praznika mimoze.
Ono što ne ide na ruku organizatorima jeste loša vremenska prognoza od 7.februara kada će nastupiti trodnevno kišno vrijeme, dok se za 6.februara na dan otvaranja predviđa savršeno vrijeme za koncert na otvorenom, na Trgu Nikole Đurkovića.
Sve će ovo prve dane fabruara bez obzira na varljivo vrijeme, učiniti da grad podno Orjena ostvari bolju posjetu, nego li je to danas kada u Herceg Noovm odmara oko 700 gostiju, što je za 0,5 % manje nego prošle godine. Najviše ih je iz inostranstva, oko 500 i većinom borave u privatnom smještaju.
Prema posljednjim podacima Herceg Novi raspolaže sa 11.148 kreveta u domaćinstvima i oko 3.000 u hotelima u šta nisu ubrojani smještajni kapciteti hotela Centar u Igalu koji se rekonstruiše.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code