Ajkulama podrška EPCG na Evropskom prvenstvu

Ajkulama podrška EPCG na Evropskom prvenstvu

0
Podijeli

Vaterpolo i plivački savez Crne Gore i Elektroprivreda Crne Gore potpisali su ugovor o generalnom sponzorstvu i tako produžili uspješnu saradnju koja traje nešto više od decenije. Ugovor su potpisali izvršni direktor EPCG Igor Noveljić i predsjednik VPSCG Dejan Bajić.

– Kada se pomene crnogorski vaterpolo, prva neka slika koju imam je kako Vladimir Gojković sa povrijeđenim ramenom pliva kontru i postiže gol, u momentu kada smo se svi pitali da li mu je karijera ugrožena. Ta neka snaga, predanost i volja, ostali su mi kao sjećanje za sva vremena. Želim momcima srećan put u Barselonu, da imaju srce svog selektora, i vjerujem da je tako. Crna Gora je ponosna na njih, a Elektroprivreda ponosna što je sponzor i što može da podrži sve te njihove napore. Siguran sam da ćete doći uzdignute glave, jer ste naše poštovanje već dosta puta zaslužili – poručio je Noveljić.

Picerija i restoran

Predsjednik VPSCG Dejan Bajić zahvalio se EPCG koja već duži niz godina u kontinuitetu podržava VPSCG.

– Jasno je svima da bez ovakvog moćnog sponzora ne bismo mogli da ispunjavamo sve obaveze koje imamo prema raznim selekcijama. Nadam se da Elektroprivredi i građanima Crne Gore na kraju vratimo sve na pravi način sa medaljama koje donosimo. Ove godine smo već obradovali Crnu Goru sa dvije medalje, a sada slijedi ono glavno Evropsko prvenstvo sa kojeg takođe očekujemo dobre vijesti. Ovi momci imaju hrabrosti i znanja, i uz malo sreće nadamo se povoljnim vijestima iz Barselone – poručio je Bajić.

Ugovor je potpisan uoči odlaska crnogorske vaterpolo reprezentacije na Evropsko prvenstvo, koje će od 15. do 28. jula biti odigrano u Barseloni. Upravo je na toj svečanosti napravljen ispraćaj za “ajkule” koje će u Španiji pokušati da još jednom obraduju naciju. Selektor Vladimir Gojković ističe da spremni čekaju start šampionata.

– Dosta dugo smo na okupu, igrači su tu koji su to iznijeli na pravi način. Radili smo dobro, obavili smo dosta od onoga što smo planirali. Te dvije medalje ulile su nam dodatnu dozu samopouzdanja. Sada nas očekuje završni čin, najvažnije takmičenje za ovo ljeto. Pokušaćemo u narednih 5-6 dana da se još podignemo i da nastavimo sa igrama iz proteklog perioda – navodi Gojković.

Kapiten Draško Brguljan se u svoje ime i svojih saigrača zahvalio EPCG na dugogodišnjoj podršci.

– Mislim da smo se jako dobro spremili, odigrali smo dva dobra turnira, stekli dodatno samopouzdanje koje je jako bitno pred jedno veliko takmičenje. Mi igrači obećavamo kao uvijek da ćemo pružiti maksimum, počev od Francuske, pa preko Malte i Španije, pa nadamo se do same završnice. Imamo ogromnu želju da napravimo veliki rezultat – ističe on.

Vaterpolo reprezentacija na Evropsko prvenstvo putuje u subotu, a prvi meč odigraće u ponedjeljak protiv Francuske.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code