”Ajkule” se spremaju za Italiju

”Ajkule” se spremaju za Italiju

814
0
Podijeli

vaterpolo reprezentacija bg2016Crnogorski vaterpolisti koriste dva dana odmora nakon duela osmine finala sa Francuskom za pripreme za veliki meč sa Italijom u borbi za polufinale Evropskog prvenstva u Beogradu.
– Hrabri nas što nijesmo imali problema u duelu sa Francuskom. Očekivali smo da ih bude jer Francuska uopšte nije naivna ekipa. Nijesmo se iscrpili ni emotivno niti fizički što je najvažnije, poručio je golman crnogorske reprezentacije, Miloš Šćepanović u susret borbe za Italijanima koji su do sada najviše pokazali na šampionatu.
– Danas i sjutra se pripremamo za Italiju. Iskreno, Italija je fovorit u utakmici protiv nas, ali odlučni smo da uradimo sve što možemo da dođemo do polufinala. To bi nam mnogo značilo. Daćemo srce u tom meču, i nadamo se najboljem, poručio je Šćepanović.

Mlađan Janović očekuje da i protiv Italije odigraju dobro kao sa Francuskom. Biće to, kaže jako težak meč, “nešto slično kao sa Španijom, na gol.”

Picerija i restoran

Sa Italijanima smo igrali na Evropskom prvenstvu u Budimpešti 2014. godine. U grupi smo igrali neriješeno 6:6, dok smo u borbi za treće mjesto poraženi 11:9.

Po riječima Draška Brguljana meč sa Italiojom im je najvažnija utakmica.
– Imamo dva dana da ih pripremimo, radi se o izuzetno jakoj selekciji, ali vjerujem da na kraju možemo do velikog rezultata, kazao je Draško Brguljan.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code