“Ajkule” u Herceg Novom sparinguju sa Rusijom: Odlična provjera pred glavni dio...

“Ajkule” u Herceg Novom sparinguju sa Rusijom: Odlična provjera pred glavni dio priprema

3
Podijeli

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore uveliko se priprema za Svjetsko prvenstvo u Budimpešti koje je na programu od 17. do 29. jula. Nakon priprema u Nikšiću, “ajkule” punom parom rade u Herceg Novom. Sparinzi su odrađeni sa selekcijom Gruzije, a od juče sa našom selekcijom radi i reprezentacija Rusije, dok je od ponedjeljka na pripremama u Herceg Novom i Francuska.

– Završavamo četvrtu sedmicu priprema, prethodne tri smo radili sa velikim intezitetom. Sada smo smanjili tempo, da malo oporavimo igrače za glavni dio priprema, za ono što nas čeka, a to je Svjetsko prvenstvo u Budimpešti. Pridružili su nam se stariji igrači, Mišić, Draško Brguljan, Murišić, Lazović, od prošle nedjelje sa nama je Šćepanović. Na pripreme na Korčuli sa nama će biti i Čučković, dok će se Aleksandar Radović i Darko Brguljan priključiti nakon priprema u Grčkoj koje su na programu od 20. do 25. juna. Zadovoljan sam odrađenim do sada, imali smo dobru provjeru igrača iz domaćih klubova, kazao je selektor Vladimir Gojković.

Picerija i restoran

Do odlaska na pripreme na Korčuli od 8. do 16. juna, “ajkule” će odraditi sparing mečeve sa selekcijama Rusije i Francuske.

– Nakon Kazahstana i Gruzije, na pripremama u Crnoj Gori biće i reprezentacije Rusije i Francuske, koje su sa velikim zadovoljstvom došle u Nikšić i Herceg Novi da sparinguju sa našom selekcijom. U komunikaciji sa ruskom federacijom dogovorili smo dolazak njihove seniorske reprezentacije koja će trenirati sa našom ekipom, kako na “Škveru” tako i u Institutu Igalo, dva puta dnevno. Na taj način nastavili smo sa odličnom saradnjom između dva Saveza, i zajedničkim pripremama pred velika takmičenja, poručio je direktor VPSCG Petar Porobić.

Na startu Svjetskog prvenstva 17. jula igraćemo u 10:50h sa Kanadom, 19. jula zakazan je duel sa Brazilom od 21:30h, a u trećem kolu 21. jula sa Kazahstanom od 18:50h.

3 Komentari

  1. Mjenja se Porobic i kada propadne kao političar vrati se u vaterpolo sportu broj jedan u Crnoj Gori.Zadnji rezultat u vaterpolu je napravio prije devet godina u Malagi od tada samo duva za vratom selektorima.
    Vjecan kao DPS nažalost bez rezultata.Nadam se još kratko.

    2
    2
  2. To se jedino u Blic moglo procitati, ovi nasi nidje nisu obavili -Peru je propao dobar ugovor al’ je bio nosilac liste…
    Valjda mu se isplatilo

Ostavite komentar

*

code