AKCIJA DOBROVOLJNOG DAVANJA KRVI POSVEĆENA JOVANU KOSAĆU

AKCIJA DOBROVOLJNOG DAVANJA KRVI POSVEĆENA JOVANU KOSAĆU

108
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Iduće nedjelje, 13. septembra biće održana akcija dobrovoljnog davanja krvi u Herceg Novom pod nazivom „Memorijal Jovan Kosać” u organizaciji Kluba dobrovoljnih davalaca krvi „Herceg Novi”.

– Ovo je druga akcija Kluba i biće organizovana u čast dobrovoljnog davaoca krvi, uspiješnog sportiste, druga i sugrađanina, na žalost prerano preminulog, Jovana Kosaća – navode organizatori.
Klub dobrovoljnih davalaca krvi „Herceg Novi” podsjeća mlade, sportiste, ali i ostale građane da „naših 5 minuta može da znači nečiji život”. Pozivaju sve zainteresovane, a naročito sportiste, da pokažu humanost i solidarnost i da dođu 13. septembra od 9 do 13 h u prostorije Doma zdravlja Herceg Novi i daju svojih 5 minuta za nečiji život.
Novonastalom klubu dobrovoljnih davalaca krvi je ovo druga akcija. Prva je održana u junu i uspješno su sakupljene 42 jedinice krvi, uz veliku pomoć Opštine i Turističke Organizacije Herceg Novi.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code