Akcije za Ivu ne prestaju

Akcije za Ivu ne prestaju

3982
2
Podijeli

pomoc za ivu 240616Kampanja  „Srcem za Ivu“, oboljelu jedanaestogodišnju djevojčicu sa Tople se nastavlja. Koncert “Novljani za Ivu” u Dvorni Park najavljen je sjutra, u 21 h. Posjetioce očekuje nastup kulturno umjetničkih društava “Ilija Kišić” iz Zelenike, “Igalo” iz Igala i “Sloga” iz Đenovića, zatim Mažoret kluba “Lili”, NVO-a “Maškare HN”, Kreativnog centra “Avenir”, te Baletske škole Aleksandre Dejanović pri umjetničkom centru “AS” . Cijena ulaznice je 3 eura.

Noćni klub “Casa” u Igalu u sjutra veče će ugostiti novog svjetskog šampiona u boksu u lakoj kategoriji, Dejana Zlatičanina, koji će u društvu misice Crne Gore, Nataše Milosavljević služiti “humanitarne koktele”, dok će za muziku biti zadužen Slaven Đukanović, a sav prihod biće uplaćen za pomoć Ivi Bijelić. Iz noćnog kluba “Casa” za to veče najavili su i goste iznenađenja.

Picerija i restoran

Pomoć za malu Ivu svakodnevno pristiže. Na turniru “Trofej Jadrana” istaknut je na video bimu apel za pomoć, a kutija za prikupljanje pomoći nalazi se na ulazu na bazen “Jadran” na kom se održava turnir. Pored toga, pripadnici Službe zaštite i spašavanja donirali su oko 300 eura za njen oporavak.

Teško je medijski ispratiti sve organizovane akcije. Utisak je da su, ne samo Novljani, već i građani, a najviše djeca širom Crne Gore, organizovali do sada jednu od najopsežnijih akcija prikupljanja pomoći u našoj zemlji.

Iva Bijelić je u ponedjeljak otputovala za Italiju, gdje je primljena na Institut Ricoli u Bolonji. Još nemamo informacije o njenom stanju, ali sudeći po osmjehu koji je imala uoči puta, svi se nadaju njenom ozdravljenju.

Podsjećamo na brojeve žiro računa preko kojih se mogu obaviti uplate u CKB banci, na ime Pero Bijelić:

Broj računa je: 510260797324001246.

Račun na ime Bijelić R. Pero  za uplate iz inostranstva:

Swift adress: COBADEFF

IBAN ME 25510260797324001246

Party Identifier  400876851700

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code