Aktuelna situacija sa palmama tema tribine u zgradi Opštine

Aktuelna situacija sa palmama tema tribine u zgradi Opštine

5
Podijeli

Tribina u vezi aktivnosti za spas palmi u Herceg Novom, u organizaciji Opštine Herceg Novi i Sekretarijata za komunalne djelatnosti i ekologiju, a uz podršku NVO Ekološko društvo Boke Kotorske i NVO Prijatelji Herceg Novog, održaće se u sjutra u velikoj sali u zgradi opštine u 18 časova.

Tema tribine je aktuelna situacija o stanju fonda kanarskih datula u Novom, mjerama koje se sprovode i njihovim efektima, kao i o budućim planovima.

Picerija i restoran

Organizatori očekuju učešće specijaliste iz oblasti hortikulture, Jovanke Matković iz nadležnog Sekretarijata za komunalne djelatnosti i ekologiju i Zorana Jančića, vlasnika firme “Žozeta”, koja sprovodi program hemijskog tretiranja palmi.

Tribina je otvorena za sve zainteresovane građane.

5 Komentari

  1. Dali neko zna cime se to prska i kako to utice na ljude dali postoje mjere zastite okoline odnosno ljudi koji se krecu tokom prskanja palmi strucnjaci ima jos mnogo toga za dodati ali otom potom

  2. Ma dobro su se i sada “sjetili”! A trebalo im je “malo” više vremena da se “probude” i shvate što se to dešava sa prelijepim palmama, koje krase Herceg Novi i hercegnovsku rivijeru.
    Ma, “bolje ikad, nego nikad”! Tužno!

Ostavite komentar

*

code