Aktuelna situacija sa palmama tema tribine u zgradi Opštine

Aktuelna situacija sa palmama tema tribine u zgradi Opštine

1066
5
Podijeli

Tribina u vezi aktivnosti za spas palmi u Herceg Novom, u organizaciji Opštine Herceg Novi i Sekretarijata za komunalne djelatnosti i ekologiju, a uz podršku NVO Ekološko društvo Boke Kotorske i NVO Prijatelji Herceg Novog, održaće se u sjutra u velikoj sali u zgradi opštine u 18 časova.

Tema tribine je aktuelna situacija o stanju fonda kanarskih datula u Novom, mjerama koje se sprovode i njihovim efektima, kao i o budućim planovima.

Picerija i restoran

Organizatori očekuju učešće specijaliste iz oblasti hortikulture, Jovanke Matković iz nadležnog Sekretarijata za komunalne djelatnosti i ekologiju i Zorana Jančića, vlasnika firme “Žozeta”, koja sprovodi program hemijskog tretiranja palmi.

Tribina je otvorena za sve zainteresovane građane.

5 Komentari

 1. Dali neko zna cime se to prska i kako to utice na ljude dali postoje mjere zastite okoline odnosno ljudi koji se krecu tokom prskanja palmi strucnjaci ima jos mnogo toga za dodati ali otom potom
  0  0
 2. Ma dobro su se i sada “sjetili”! A trebalo im je “malo” više vremena da se “probude” i shvate što se to dešava sa prelijepim palmama, koje krase Herceg Novi i hercegnovsku rivijeru.
  Ma, “bolje ikad, nego nikad”! Tužno!
  8  0

Ostavite komentar

*

code