“Al Posto Giusto”: Slavi 7. rođendan i daje 7 velikih nagrada

“Al Posto Giusto”: Slavi 7. rođendan i daje 7 velikih nagrada

2867
5
Podijeli

al posto slikaKada je 2009. godine otvoren restoran “Al Posto Giusto”, njegovi vlasnici i osoblje imali su veliku želju da restoran postane omiljeno okupljalište Novljana, ali i mjesto koje će biti prepoznato po kvalitetu usluge i očaravajućem ambijentu. Takvo da će ga uvijek rado posjećivati i njemu se vraćati, jednako kao i gosti sa svih strana svijeta.

– Sve ove godine nastojali smo se da uvijek nudimo najbolje uvodeći  svakojake novine i sad već sa ponosom možemo reći da smo u tome i uspjeli! “Al Posto Giusto” postao je omiljeno mjesto za druženja, izlaske, proslave, a naša igraonica “Petar Pan” je poseban dio ove price – navode iz menadžmenta lokala.

Picerija i restoran

al posto 7plakatOsoblje restorana je zahvalno na vjernosti gostima, a menadžeri najavljuju dalja ulaganja kako bi uz sve napore i znanje “Al Posto Giusto” uvijek ostao popularno mjesto u Herceg Novom. Ovog proljeća, a na 7. godišnjicu priprema iznenađenje za posjetioce. Jer, 15. maja, restoran “Al Posto Giusto” slavi 7. rođendan.

Odlučili su da proslave sa gostima i pripremili Veliku nagradnu igru “7 godina za 7 super nagrada”!

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da na računu, većem od 7 eura, napišete svoje podatke i ubacite u kutiju! Izvlačenje će biti javno u  restoranu  15. maja.

 

5 Komentari

Ostavite komentar

*

code