Aleksandar Milosavljević pobjednik I kruga Državnog prvenstva u sportskom ribolovu na moru...

Aleksandar Milosavljević pobjednik I kruga Državnog prvenstva u sportskom ribolovu na moru za juniore

894
0
Podijeli

images_slike_dogadjaji_2015_sport_maj_sportski_ribolov_igalo1
Ilustracija

U organizaciji Saveza za sportski ribolov na moru Crne Gore i KSR “Ama” Kostanjica, danas je u Kostanjii, održan I krug Državnog prvenstva u sportskom ribolovu na moru štapom iz barke za juniore U21, na kojem  je učestvovao 21 takmičar iz 9 klubova.

Prvo mjesto osvojio je  Aleksandar Milosavljević (“Igalo”) sa 2.995 bodova, drugo Siniša Dragojlović (“Dinigla” Bijela) sa 1.740, treće Dragan Vasiljević (“Ribar” Baošići) 1.320, četvrto Gavrilo Ilić (“Meljine”) sa 1.040, a  peto Belo Dragojlović (“Ribar” Baošići) sa 1.000 bodova.

Picerija i restoran

Državni prvak u ovoj kategoriji biće poznat nakon II kruga koji će se održati 15. maja  u Tivtu. Istog dana biće objavljen i širi spisak kandidata za sastav države reprezentacije koja će učestvovati na 17. Svjetskom prvenstvu u sportskom ribolovu štapom iz broda za junior U21 od 24. septembra do 01. oktobra u Tivtu.

Takmičarska sezona  nastavlja se 24. aprila, kada će u Buljaricama održati državna prvenstva štapom sa neuređene – pješčane obale za seniore, seniorke i juniore U16.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code