Alhantouli: Pronaći nove načine saradnje gradova Palestine i Crne Gore

Alhantouli: Pronaći nove načine saradnje gradova Palestine i Crne Gore

890
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Otvaranje ambasade Palestine u Podgorici potvrđuje da se Crna Gora smatra državom koja ima važnu i specifičnu ulogu u regionu, kazao je ambasador Palestine u Crnoj Gori, Rabii Alhantouli, koji je boravio  u prvoj zvaničnoj posjeti Opštini Herceg Novi, gdje ga je ugostio potpredsjednik Opštine, Dragan Janković.

Alhantouli je istakao da treba snažiti odnose dvije zemlje i graditi što veći broj mogućnosti za povezivanje, naročito u oblastima privrede, turizma i kulture.

Picerija i restoran

On je prijmetio da je Herceg Novi aktivna opština i divan grad. Kako je kazao, vjeruje u pronalazak novih načina za konstruktivnu saradnju i uvezivanje gradova dvije države.

Potpredsjednik Janković je kazao da je Opština Herceg Novi uvijek otvorena za prijedloge, te da se raduje pronalaženju različitih modela da se saradnja ostvari.

Ambasador je sa zadovoljstvom ove godine bio gost nekoliko programa 48. Praznika mimoze i ima samo pohvale za organizatore.

Podsjetio je da je Palestina bila među prvim državama koje su priznale nezavisnost Crne Gore 2006. godine i da diplomatski odnosi dvije zemlje traju već deceniju.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code