Aliyev: Građevinski završeno srce Portonovog

Aliyev: Građevinski završeno srce Portonovog

4
Podijeli

U Azmont investmentsu zadovoljni su napretkom rizorta Portonovi u Kumboru:
– Građevinski radovi u dijelu Donjeg naselja, koje je srce Portonovog, napreduju dobro i zgrade iz toga dijela su vidljive iz okolnih mjesta. Uporedo su značajno napredovali i radovi na apartmanima u Marini i Ribarskom. Svi grubi radovi na Marini su završeni, a počeli smo rad na neophodnim objektima uz sjeverni dok – kazao je u intervjuu agenciji Mina-business izvršni direktor Azmont Investmentsa i član Odbora direktora Nove banke, Rashad Aliyev.

On je dodao da, paralelno sa tim, infrastrukturni radovi za prvi One&Only Hotel u Evropi dobro napreduju i to u nekoliko segmenata.

Picerija i restoran

Aliyev je podsjetio da je kompanija prošle godine, u kojoj je obilježila pet godina rada u Crnoj Gori, nagrađena na evropskom samitu European Property Awards za projekat Portonovi. Kompanija je dobila najveća priznanja od pet zvjezdica u dvije kategorije: Mixed-use Architecture for Montenegro, odnosno priznanje za arhitekturu projekta mještovite namjene za Crnu Goru, i Mixed-use Development for Montenegro, priznanje za razvoj projekta mještovite namjene za Crnu Goru.

– Ponosni smo zbog tih priznanja, koja su velika motivacija, ali i dodatna odgovornost za nas i naše partnere. Kada vas procjenjuju najveći lideri i eksperti industrije to svakako jeste podstrek da pratimo našu viziju i razvijemo Portonovi rizort onako kako smo ga i zamislili – poručio je Aliyev.

On je podsjetio da je Portonovi zamišljen kao rizort koji će pokrivati površinu od 26 hektara zemlje, kao luksuzno naselje sa raznolikim nekretninama, ukrašen buticima poznatih svjetskih brendova i eminentnim restoranima, a sa autentičnim regionalnim karakterom uz najmoderniju marinu za mega jahte i otvorenim pristupom moru.

Inače, poslovanje mlade Nove banke tokom cijele prošle godine u Crnoj Gori karakterisalo je ulaganje i razvoj servisa i usluga kako bi se predstavila klijentima i zadobila njihovo povjerenje.

– U narednom periodu nas očekuje kako širenje portfolija, tako i samih ekspozitura. Zadovoljni smo timom koji je sa nama i vjerujemo u njihovu energiju i znanje koje nose sa sobom – kazao je Rashad Aliyev.

Fokus će u narednom periodu svakako biti rad, prije svega, sa malim i srednjim preduzećima i građanima.

– Ostajemo otvoreni za cjelokupan privredni sektor, ali će naš prioritet biti finansiranje bonitetnih kompanija, odnosno projekata kod kojih ćemo jasno utvrditi da će zahvaljujući poslovanju i dostupnim sredstvima nesmetano moći da vraćaju kreditna zaduženja – rekao je Aliyev.

4 Komentari

Ostavite komentar

*

code