Amasador Slovenije, Mitja Močnik, sa potpredsjednikom opštine, Draganom Jankovićem

Amasador Slovenije, Mitja Močnik, sa potpredsjednikom opštine, Draganom Jankovićem

770
1
Podijeli

slovenacki ambasador u hn 201115O mogućnostima nastavka saradnje hercegnovske sa lokalnim upravama u Sloveniji razgovarali su potpredsjednik Opštine Herceg Novi, Dragan Janković i ambasador Slovenije u Crnoj Gori, Mitja Močnik.
Ambasador Močnik istakao je da slovenački gradovi žele da održe dobru saradnju sa Herceg Novim, kroz osnaživanje veza u kulturi, obrazovanju, privredi. Njegova posjeta uslijedila je nakon predloga iz Direktorata za bilateralne poslove pri Ministarstvu vanjskih poslova i evropskih integracija Crne Gore da se intenziviraju aktivnosti opština Herceg-Novi, Kranj i Novo Mesto.
Močnik je u Herceg Novom boravio povodom obuke službenika Centra bezbjednosti Herceg Novi o NATO integracijama Crne Gore, pa su u posjeti Opštini s njim bili i pukovnik Mehmedin Tahirović iz Uprave za kadrove Crne Gore, Goran Bošković iz Službe za strance Uprave policije, predsjednik crnogorske sekcije Međunarodne policijske asocijacije Vojislav Dragović i načelnik Centra bezbjednosti Herceg Novi, Petar Ognjenović, saopšteno je iz opštinske press službe.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code