AMBASADOR CRNE GORE U SR NJEMAČKOJ, RANKO VUJAČIĆ, U HERCEG NOVOM

AMBASADOR CRNE GORE U SR NJEMAČKOJ, RANKO VUJAČIĆ, U HERCEG NOVOM

1091
0
Podijeli

U okviru programa priprema za stupanje na dužnost, izvanredni i opunomoćeni ambasador Crne Gore u Berlinu Ranko Vujačić posjetio je Herceg Novi.

On se sastao sa predsjednicom Opštine Natašom Aćimović i njenim saradnicima.
Predstavnici Opštine upoznali su Vujačića sa investicijama koje se realizuju u Herceg Novom, projektima koji su u planu. Predstavili su mu Mapu investicija. Vujačić je istakao da je crnogorska ambasada u Njemačkoj otvorena za saradnju i podržava napore lokalne uprave da stvori okruženje primamljivo za investitore.
Vujačić, koji je bio i član Organizacije Ujedinjenih nacija za industrijski razvoj i direktor Diplomatske akademije crnogorskog Ministarstva inostranih poslova, bio je veoma zainteresovan za detalje o projektu kandidature Herceg Novog za Evropsku prijestonicu kulture 2021. godine. Smatra taj projekat veoma važnim i ponudio je podršku u umrežavanju Herceg Novog sa evropskim gradovima koji su već bili nosioci te prestižne titule, kao i pomoć u posredovanju i povezivanju sa ličnostima koje bi mogle biti veoma značajne za promociju projekta.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code