Ambasador EU, Mitja Drobnič sjutra u Herceg Novom

Ambasador EU, Mitja Drobnič sjutra u Herceg Novom

670
0
Podijeli

mitja drobrnicŠef Delegacije i ambasador Evropske unije u Crnoj Gori, Mitja Drobnič, boraviće sjutra sa saradnicima u zvaničnoj posjeti Opštini Herceg Novi. Tom prilikom planiran je sastanak sa predsjednicom Opštine Herceg Novi, Natašom Aćimović. Dominiraće razgovor o kandidaturi Herceg Novog za titulu Evropske prijestonice kulture 2021.
Nakon sastanka, u saradnji sa EU Info Centrom i Opštinom Herceg Novi, biće održana Javna debata na temu ribarstva (pregovaračko poglavlje 13), u hotelu Palmon bay u 12.15 h.
U debati će učestvovovati ambasador Evropske unije u Crnoj Gori, Mitja Drobnič, generalna direktorica Direktorata za poljoprivredu i ribarstvo u Ministarstvu poljoprivrede i ruralnog razvoja, Danijela Stolica i rukovodilac Laboratorije za ihtiologiju i morsko ribarstvo u Institutu za biologiju mora u Kotoru, dr Aleksandar Joksimović.
Među učesnicima će biti članovi četiri Udruženja ribara Crne Gore, predstavnici lokalne uprave, Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja – Direktorata za ribarstvo, predstavnici Uprave za inspekcijske poslove, Instituta za biologiju mora i Privredne komore.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code