Ambasadorka SAD u Crnoj Gori posjetila Herceg Novi

Ambasadorka SAD u Crnoj Gori posjetila Herceg Novi

1647
3
Podijeli

Ambasadorka Sjedinjenih Američkih Država u Crnoj Gori, Margaret En Uehara, boravila je u drugoj zvaničnoj posjeti Herceg Novom. Ona se sastala sa predsjednikom Skupštine opštine Herceg Novi, Andrijom Radmanom, potpredsjednikom Opštine, Draganom Jankovićem i rukovodiocem Kancelarije za međunarodnu saradnju, Brankom Mračević.

ambasadorka sad hn 1Aktuelni i planirani projekti i investicije u Herceg Novom, rad lokalne uprave na poboljšanju investicionog ambijenta, kao i unapređenju saradnje sa turističkom privredom i stvaranju boljih uslova za život građana bile su teme razgovora ambasadorke i predstavnika lokalne vlasti.

Picerija i restoran

ambasadorka sad hn 2Iz Opštine su poručili da se nadaju nastavku dobre saradnje sa Ambasadom Sjedinjenih Američkih Država, kao i da su otvoreni za razgovor o svim mogućnostima, uvažavajući SAD kao značajnog partnera i prijatelja naše zemlje.

Tokom druge zvanične posjete Herceg Novom, ambasadorka Uehara je obišla Gradski muzej “Mirko Komnenović“, a sastala se i sa predstavnicima hercegnovske privrede.

ambasadorka sad hn 3

3 Komentari

Ostavite komentar

*

code