AMERIČKI INVESTITORI SPREMNI DA ULAŽU U EKSKLUZIVNI SPA CENTAR U UVALI DOBREČ

AMERIČKI INVESTITORI SPREMNI DA ULAŽU U EKSKLUZIVNI SPA CENTAR U UVALI DOBREČ

156
0
Podijeli

Rajska uvala Dovreč, na poluostrvu Luštica, “zapala” je za oko američkim investitorima koji su spremni da ulažu u ekskluzivni spa centar za usporavanje starenja.

 

U uvali ionako sve izgleda kao da je stalo vrijeme i život se čini ljepšim, između mora i kamena. No, investitori, pa još američki bi da baš tu „prilagode” prirodu.
– Bilo bi to prvo ulaganje američkih investitora u Herceg Novom, što je od ogromnog znčaja za njihovu dalju zainteresovanost, tako da su predložili da se detaljno uradi Studija lokacije – otkrio je za Radio Jadran, prvi čovjek grada, Dejan Mandić.
Predstavnici američkog investiciono-razvojnog fonda bili su na razgovoru i zainteresovani su prvi put za neku lokaciju u Herceg Novom. Riječ je o 108.000 kvadrata na Luštici, u zaleđu plaže Dobreč.
– Oni bi tu gradili hotelske kapcitete sa 5 zvijezdica, ali i specifični ekskluzivni orijent spa centar za, kako su objasnili, „usporavanje starenja”. Pokazali su jako zanimanje i ozbiljnost u ovom projketu, sa kojim će upoznati i američku ambsadu – kazao je Mandić.
Planskim dokumentom predviđeno je da ovdje bude zona turizma, ali je potrebma detaljnija studija lokacije što će lokalna samouprava i uraditi, obećava Mandić. Po njemu ovo je velika šansa da se preko ovog projekta zainteresuju i ostali investitori iz SAD. Zato sve treba učiniti da projekat nema administartivne barijere.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code