Anastazija Petrović u MMA borbi

Anastazija Petrović u MMA borbi

1
Podijeli

Kotorsku kik bokserku, Anastaziju Petrović, nakon osvojene zlatne medalje na Balkanskom prvenstvu minulog vikenda u Bijelom Polju, već ovog očekuje meč u Beogradu – MMA borba protiv Zorke Stojanović iz BiH.

Meč je na programu u subotu, 30. septembra, u organizaciji Collision Fighting Ligue, u okvoru velikog MMA spektakla koji će okupiti najbolje borce iz regiona, ali i iz Poljske, Slovačke, Italije, Francuske, Belgije…

Picerija i restoran

Ovo nije Anastazijin prvi meč u MMA borbama. Led je probila u Grčkoj prošle godine, gdje se dobro pokazala, pa je zbog toga prihvatila poziv.

– Protivnicu ne poznajem i ne znam ništa o njoj. Imala sam prilike da vidim neke njene borbe na internetu. Maksimalno sam spremna i fokusirana, što sam potvrdila i na Balkanskom prvenstvu. Forma mi je na visokom nivou. Trener ima puno povjerenje u mene i ne sumnja u pobjedu. Atmosfera u timu je nevjerovatna, svi su uzbuđeni i nestrpljivi, što mi stvara dozu pritiska, ali vjerujem da ću opravdati očekivanja – kaže za Radio Jadran Anastazija Petrović.

Mišljenja je da će izaći kao pobjednica, jer iza sebe ima 12 godina napornih treninga džiu džice i kik boksa, što je dobro podloga za ovakve borbe.

S obzirom da je riječ o profesionalnoj organizaciji, Anastaziji je plaćeno sve, od putnih troškova do smještaja u glavnom gradu Srbije.

Sa Zorkom Stojanović boriće se u 3 runde po 5 minuta, u kategoriji do 56kg.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code