Andrija Radman: Građanski savez promijenio stav i “potrčao” prije kolegijuma

Andrija Radman: Građanski savez promijenio stav i “potrčao” prije kolegijuma

1695
7
Podijeli

images_slike_licnosti_andrija_radman_2Komentarišući navode Kluba odbornika Građanskog saveza da ne reaguje na njihove zahtjeve i predloge, predsjednik Skupštine opštine Herceg Novi, Andrija Radman, kazao je za Radio Jadran da su principi kojima se on rukovodi Statut i Poslovnik, a prije svega Zakon.
– Statut i Poslovnik su jasni kod raspodjele mjesta u skupštinskim Odborima, što Građanski savez ukazuje kao problem. Nisu bili zadovoljni, ali svako pitanje koje je otvoreno, ili sporno, rješavamo na kolegijumu predsjednika Skupštine – kazao je Radman.
On je ustvrdio i da je sa Građanskim savezom ranije postignut dogovor, ali su onda promijenili odnos prema pitanju podjele vlasti, što je, smatra Radman, potpuno legitimno.
– Uvažio sam to njihovo pravo da promijene stav i pozvao ih da ponovo sjednemo i razgovaramo na tu temu, naravno ne da bismo “bagatelisali”, nego da bi po principima koji su definisani Statutom i Poslovnikom donijeli valjano rješenje.
Sljedeći kolegijum zakazan je za ponedjeljak, kada će jedna od tema biti i ova. Zašto je Građanski savez “potrčao” sa saopštenjem – ne znam, vjerovatno imaju razlog i uvažavam ga, jer je to njihovo legitimno pravo i način iskazivanja političke volje ili stavova koji se tiču rada SO Herceg Novi – rekao nam je njen predsjednik, Andrija Radman.

7 Komentari

 1. Andrija se istice pojavom, sposobnoscu, znanjem i ljudskim osobinama ! Ko god nesto drugo pise ne poznaje ga i uzalud pokusava da ga kompromituje…
  0  0
 2. kao prvo Andrija je posten i dobar covjek..ne gledajte dje je u koju stranku..izuzetno korektan..ne supkam se nikom samo kazem da je glupo da neko nesto pise ili prica a da ne znam kakav je.
  0  0
 3. Nije se Andrija previse zblizio sa Izborom,ali je dobio nezahvalni zadatak da s njima najvise saradjuje,jer su u koaliciji zar ne.Poznato je da dvs Krusa ne mogu pod ruku,a vlast treba ocuvat,samo je pitanje do kad.
  0  0

Ostavite komentar

*

code