ANDRIJA RADMAN: KOALICIJA NIJE UGROŽENA, OČEKUJEM RJEŠAVANJE NESUGLASICA UNUTAR IZBORA

ANDRIJA RADMAN: KOALICIJA NIJE UGROŽENA, OČEKUJEM RJEŠAVANJE NESUGLASICA UNUTAR IZBORA

112
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

“Ostavka predsjednika liste Izbor Herceg Novi, Dušana Radovića Kruša na funkciju direktora Agencije za izgradnju i razvoj grada, ne dovodi u pitanje opstanak koalicije u Herceg Novom” – rekao je Radiju Jadran predsjednik Skupštine opštine, Andrija Radman.

“Dobili smo uvjeravanja da je riječ o internim dešavanjima, koja nemaju i ne mogu imati veze sa DPS-om” – kazao je Radman.
On kaže da im je žao što u Izboru postoje nesuglasice, spremni su da pomognu savjetima, ali neće se miješati, jer ne žele da se sukobi produbljuju.
Radman kaže da u DPS-u poštuju svoje obaveze u lokalnoj samoupravi, kao i sve ono što je definisano koalicionim sporazumom.
“Nadamo se da će mimoilaženje u stavovima ubrzo biti prevaziđeno u Izboru na dobrobiti grada i građana. Sve službe organa lokalne samouprave funkcionišu normalno i tu nema nikakvih promjena”, tvrdi Radman.
On nije htio da komentariše dio iz ostavke u kojem se kaže da je “na djelu razbijanje Izbora, te da pregovorima iza leđa organa Izbora pojedini članovi Izbora razgovaraju o prekomponovanju vlasti sa dijelom odbornika DPS-a i opozicije”.
Predsjednik Skupštine Andrija Radman tvrdi da DPS ništa ne radi iza leđa.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code