Andrija Radman: Razgovaraćemo sa Izborom i svim parlamentarnim partijama

Andrija Radman: Razgovaraćemo sa Izborom i svim parlamentarnim partijama

4539
23
Podijeli

Predsjednika Skupštine opštine Herceg Novi, Andriju Radmana, zatekla je informacija koju su objavili mediji da njihov koalicioni partner raskida koaliciju sa DPS-om, pogotovo na Badnji dan, kazao nam je jutros prvog radnog dana u 2017. godini, Radman.

images_slike_licnosti_andrija_radman_2– Sada imamo situaciju da nemamo definisanu skupštinsku većinu. Iako još zvanično nisam kao predsjednik Skupštine obavješten o novonastalom stanju, smatram potrebnim da u narednih par dana obavimo konsultacije i razgovore sa dosadašnjim koalicionim partnerom, a nakon toga i sa drugim političkim subjektima koji participiraju u loklanom parlamentu. Poslije toga definisaćemo dalje djelovanje – kazao je Radiju Jadran, Andrija Radman.

Picerija i restoran

Na pitanje, da li su kadrovi Izbora prvog radnog dana stigli na posao, Radman je potvrdio da svi organi i službe lokalne uprave funkcionišu bez problema i siguran je da novonastala politička situacija neće imati uticaja na njihov rad.

On je zadovoljan i što je lokalna uprava pokazala punu mobilnost, operativnost i funkcionalnost tokom vanrednih vremenskih prilika proteklih dana “dok su neki raskidali koaliciju”.

23 Komentari

 1. Andriji je bilo najgore ove dvije godine.Morao je da obuzdava dva Krusa,da slusa partijski vrh i da prije svega radi pored skupstinskih poslova sve rukovodece opstinske,jer kadrovi Izbora su,to ptice pjevaju,skoro svi totalne neznalice,ili bolesno ambiciozni i na lovu pohlepni…Andriju ne vole jer je pametan i zna dobro posao.Zna i dobro da odgovori svojima u DPSu ,opoziciji,a dako sada odgovori kako treba i Izboru,jer ih je trpio sto nije niko da bi odrzao,po zadatku vrha,vlast.
  0  0
 2. Velika dobit za Grad će biti kada Izbor povuče svoje ,,kadrove” iz svih organa uprave, na svim nivoima uprave. Imaju školu i nula iskustva u upravljanju. Grad stoji!
  0  0
 3. Predlažem svim poltronima i obožavaocima dps-a da odu i usreće Švajcarsku ili Švedsku … kao što su Crnu Goru ” usrećili” . Evo mi ćemo vam platit karte u jednom pravcu ,samo nemojte više da se brinete za Crnu Goru .Pošto dok su se vaši idoli brinuli gomilali su se njihovi bankovni računi , a djeca poštenih radnika ostajala gladna i željna svega. Sve same patriote i eksperti , a da vas čovjek pita sa kojom je ocjenom diplomirao vaš ekspert ekonomije koji nam je rasprodao zemlju , što bi ste nam rekli … Ajte polako , jadna li je zemlja na koju vi zakoračite
  0  0
 4. Ne ide to tako Andrija da manji koalicioni partner ucjenjuje veceg, koga ce predloziti za Predsjednika Opstine. Ni DPS nije nikoga naturao Izbor-u. Andrija, trebao si da se izboris u okviru svoje partije da budes kandidat. Ako DPS (centrala u Pg), hoce Sloba Krusa, ili “njegovog covjeka”, to je to. Morao si se povinovati. Tako je to u CG.
  0  0
 5. Pustite se politike, ne smijemo izgubiti još jednu godinu na kampanju, izbore, pregovore…
  ANDRIJA ZA PREDSJEDNIKA, da dovede onu zgradu u red ! zna, može, hoće
  0  0

Ostavite komentar

*

code