ANKETA RADIJA JADRAN: ŠTA JE OBILJEŽILO 2013. U NOVOM?

ANKETA RADIJA JADRAN: ŠTA JE OBILJEŽILO 2013. U NOVOM?

275
0
Podijeli

Građani Herceg Nocog u anketi Radija Jadran hvale i kritikuju mnogo toga što je obilježilo 2013. godinu.

U gradu pod Orjenom Novljani će, naročito oni duž rivijere u Baošićima i Bijeloj, pamtiti po nehumanom restriktivnom vodosnabdijevanju, zbog kojeg su, u znak protesta blokirali i glavnu magistralu. Pored ovog uvijek gorućeg problema, koji se često javlja i u zimskom periodu zbog kvarova na mreži, Novljani su nezadovoljni i sporom realizacijom izgradnje kolketora i sanacijom vodovdne mreže. Vitalni dijelovi grada su raskopani, otežano se saobraća, a završetak radova je više puta prolongiran.
Novljani ne zaboravljaju ni probleme sa deponijom na Ublima, neriješen problem klizišta u Mojdežu i na Podima, neregulisanu buku iz lokala tokom ljetnjeg perioda uprkos najavama nadležnih da će biti sankcionisana.
Tu je i nedostatak velikih hotela. Ipak, Novljani su saglasni u jednom da je najpozitvnije što se Herceg Novom desilo u protekloj godini – početak izgradnje luksuznog hotelskog kompleksa u Kumboru, projekat azerbejdžanske naftne kompanije Socar i njene firme u Crnoj Gori „Azmont Investments”, kao i konačna rekonstrukcija glavne Njegoševe ulice.
Poslušajte anketu:

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code