Apel građanima: Pomozite u gašenju požara na Luštici

Apel građanima: Pomozite u gašenju požara na Luštici

4
Podijeli

Lokalna uprava Herceg Novi ponovo je uputila apel za pomoć svim ljudima dobre volje da pomognu u gašenju požara na Luštici.

Riječ o gašenju trenutno aktivnog požara na Obosniku. Iz lokalne uprave mole sve koji žele, da se jave Call centru Kmunalne policije Herceg Novi, 19800, kako bi dobili detaljnija uputstva.

Picerija i restoran

Osim Call centra, građani mogu neophodne informacije dobiti i u luci na Škveru, odakle će biti transportovani do požarišta.

Iz lokalne uprave savjetuju da svi koji žele da pomognu, moraju imati adekvatnu obuću, „jaku“, zaštitnu, kao i duge pantalone, uz sve što može koliko toliko da zaštiti tijelo. Kad je riječ o zaštitnim maskama, mogu poslužiti bilo kakve, čak i one medicinske koje se koriste u Domu zdravlja.

Iz lokalne uprave napominju da su hrana i piće za sve obezbijeđeni.

4 Komentari

  1. Komsija isao da ponudi pomoc,da IDE da gasi…nikakvu konkretnu informaciju nije dobio od komunalnih policajaca…rekli mu da slusa uputstva na radiu..

    4
    2
  2. Posaljite sluzbeno nas policajce, komunalne policajce i zaposlene u Sekretarijatu za sport, a onda ce se sigurno i vise gradjana odazvati. Moramo dati primjer i oslonac.

    10

Ostavite komentar

*

code