Apel građanima: Pomozite u gašenju požara na Luštici

Apel građanima: Pomozite u gašenju požara na Luštici

3342
4
Podijeli

Lokalna uprava Herceg Novi ponovo je uputila apel za pomoć svim ljudima dobre volje da pomognu u gašenju požara na Luštici.

Riječ o gašenju trenutno aktivnog požara na Obosniku. Iz lokalne uprave mole sve koji žele, da se jave Call centru Kmunalne policije Herceg Novi, 19800, kako bi dobili detaljnija uputstva.

Osim Call centra, građani mogu neophodne informacije dobiti i u luci na Škveru, odakle će biti transportovani do požarišta.

Iz lokalne uprave savjetuju da svi koji žele da pomognu, moraju imati adekvatnu obuću, „jaku“, zaštitnu, kao i duge pantalone, uz sve što može koliko toliko da zaštiti tijelo. Kad je riječ o zaštitnim maskama, mogu poslužiti bilo kakve, čak i one medicinske koje se koriste u Domu zdravlja.

Iz lokalne uprave napominju da su hrana i piće za sve obezbijeđeni.

4 Komentari

  1. Komsija isao da ponudi pomoc,da IDE da gasi…nikakvu konkretnu informaciju nije dobio od komunalnih policajaca…rekli mu da slusa uputstva na radiu..
    4    2
  2. Posaljite sluzbeno nas policajce, komunalne policajce i zaposlene u Sekretarijatu za sport, a onda ce se sigurno i vise gradjana odazvati. Moramo dati primjer i oslonac.
    10    0

Ostavite komentar

*

code