Apel iz opštine da se ne zloupotrebljava znak Praznika mimoze

Apel iz opštine da se ne zloupotrebljava znak Praznika mimoze

1648
9
Podijeli

praznik mimoze 47 logoOpština Herceg Novi apeluje na sve privrednike, udruženja građana i pojedince da ne zloupotrebljavaju znak Praznika mimoze u cilju sticanja ličnih koristi.
“Imajući u vidu sada već učestale pokušaje da se nelegalnim korišćenjem znaka i brenda Praznika mimoze promovišu razne aktivnosti i ostvario lični interes, lokalna uprava upozorava da će odlučno djelovati, u cilju zaštite tradicije Praznika mimoze i sprovođenja već utvrđenog programa. Posebno ističemo da organizator Praznika mimoze neće dozvoliti postavljanje ni jednog štanda na ulici, kojim se zloupotrebljava naša manifestacija” – navodi se u saopštenju.
Nadležne opštinske službe će pomno pratiti i kontrolisati poštovanje programa Praznika mimoze i reagovati na svaki pokušaj zloupotrebe amblema i brenda praznika, uključujući i promotivni materijal, u skladu sa odlukama Opštine Herceg Novi i Zakonom o zaštiti intelektualne svojine.
Takođe, iz opštine apeluju na sve vlasnike ugostiteljskih objekata da se strogo pridržavaju rješenja o obavljanju djelatnosti, jer će svako kršenje tih rješenja biti sankcionisano od strane nadležnih inspekcijskih službi.

9 Komentari

 1. Eee da je vise ,,zloupotreba znaka mimoze,,To bi dobrodoslo kao bespatna reklama.Za koga je ,,brendirate,,?Da ko ne uzme koji euro.Ogolili su program,pa opet isti ucinak.Na ,,Mimozu,,dolaze samo Novljani. Pucke svecanosti puckog karaktera,da se,, puk ,,malo uredi i zabala.Prebrojicemo turiste,pa cemo vidjeti.
  0  0
 2. šta tačno treba da se zaštiti? kome je upucen apel? zar ovo nije praznik grada i svih građana? zar nije zloupotreba kad jedna nvo promoviše svoj”program” preko praznika al to herceg fest mora podržati jer… ovo je blam onoga ko je ovaj apel poslao. bolje ćutite kad ne smijete prema svima biti isti.
  0  0
 3. Niko ne pominje nikakvog Milana. Ovo je za tezgarose, samozvance, sicardzije, tzv nvo koje prodaju sve i svasta bez poreza i pdv sve pod kapom mimoze. 2W
  0  0
 4. Ako neko voli ovaj grad i bilježi sve događaje promovišući tako naš grad na najbolji način, onda je to Milan. Ja neznam dali se ovo upozoreneje odnosi baš na njega. Ako se pak odnosi onda šta reći?
  0  0
 5. Smeta Vam čovek koji promoviše Herceg Novi i okolinu u celom svetu. Da ste i vi barem mali delić aktivni kao on grad bi cvetao od turizma i prihoda. Pozdrav za Milana!
  0  0

Ostavite komentar

*

code