Aplicirajte za podršku projektu iz oblasti turizma za 2018. godinu

Aplicirajte za podršku projektu iz oblasti turizma za 2018. godinu

2
Podijeli

Turistička organizacija Herceg Novi objavila je javni poziv za zahtjeve za dobijanje podrške za projekte iz oblasti turizma za 2018. godinu, prema Programu podsticajnih mjera u oblasti turizma, radi obogaćivanja turističke ponude grada.

Kako navode iz stručne službe ove organizacije, poziv se odnosi na programsku Mjeru III – Organizovanje manifestacija, a otvoren je 21 kalendarski dan od dana objavljivanja javnog poziva.

Picerija i restoran

Pravo učešća imaju:
– Preduzetnici i privredna društva registrovana za obavljanje turističke i /ili ugostiteljske djelatnosti (primarni i komplementarni ugostiteljski objekti za pružanje usluge smještaja i usluge pripremanja i usluživanja hrane i pića) registrovani u Opštini Herceg Novi.
– Fizička lica pružaoci usluga smještaja u domaćinstvu i seoskom domaćinstvu (izdavaoci privatnog smještaja) registrovani u Opštini Herceg Novi.
– Sportski klubovi registrovani u Opštini Herceg Novi .
– Mjesne zajednice u Opštine Herceg Novi.
– Udruženja pružalaca turističkih i ugostiteljskih usluga registrovanih u Opštini Herceg Novi.
– NVO registrovani u  Herceg Novom.
– Javna preduzeća i ustanove čiji je osnivač Opština Herceg Novi.

Podnosilac zahtjeva može aplicirati samo sa jednim projektom. Više informacija vezano za Javni poziv, način bodovanja, rokove za donošenje Odluke, rokove za potpisivanje Ugovora i nadzor nad realizacijom projekta nalazi se na sajtu www.hercegnovi.travel.

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code