ASFALTIRANJE DIONICA NA MAGISTRALNOM PUTU KROZ HERCEG NOVI

ASFALTIRANJE DIONICA NA MAGISTRALNOM PUTU KROZ HERCEG NOVI

327
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Na dijelu Jadranske magistrale, od semafora ka Igalu, u toku je priprema za asfaltiranje dijela ovog putnog pravca u dužini od 242 m, koje bi trebalo da bude okončano tokom dana, saopšteno je našem radiju u kompaniji Crnagoraput.

Riječ je o investicionom održavanju Jadranske magistrale, za koje je država raspisala tender, prema kojem radove izvodi kompanija “Carinvest” d.o.o. Kotor.
Osim na ovoj lokaciji, asfaltiranje magistrale za područje Opštine Herceg Novi obavljaće se narednih dana na još tri lokacije: u Kumboru kod restorana “Aurora” u dužini od 131 m, na Verigama odnosno krivini od Kamenara ka Morinju u dužini od 240 m, kao i na samim Verigama u dužini od 300 m.
U planu je još sanacija putne dionice kod zgrade Centra bezbjednosti i u Sutorini u dužini od 240 m, a taj posao trebalo bi da preuzme kompanija “Bemax”.
Radovi na putu već dva dana utiču i na usporeno kretanje vozila, na redove, što, po običaju izaziva nervozu kod nerkih vozača.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code