Audicija za male novske talente u plesu i pjevanju

Audicija za male novske talente u plesu i pjevanju

1879
0
Podijeli

U Dvorani Park priređena je audicija za talente u okviru projekta “Crna Gora u ritmu Evrope”, u kojoj je učestvovao veliki broj mladih iz sve četiri osnovne, ali i Muzičke škole Herceg Novi.

crna-gora-u-ritmu-evrope-hn-2211Novljani su nastupili pred žirijem, kojeg su predvodili  izvršni direktor i glavni i odgovorni urednik muzičkog programa, David Makević i Igor Karadarević.

Picerija i restoran

”Crna Gora u ritmu Evrope“ je manifestacija tokom koje će djeca plesom i pjevanjem predstaviti neku od evropskih država, ali i svoj grad. Na finalnom takmičenju u Podgorici Novljani će predstavljati Grčku, a ukoliko budu najuspješniji osvojiće putovanje u tu zemlju. Nakon odluke o  kandidatima  iz Herceg Novog u grad će dolaziti tim koji će narednih mjeseci  pripremati nastup sa djecom.

Kreativni projekat namijenjen mladima rado je podržala Opština Herceg Novi, što je i ozvaničeno potpisivanjem ugovora u septembru ove godine.

„Crna Gora u ritmu Evrope“ je naveća akcija diplomata Evropske unije u Crnoj Gori, u kojoj ove godine učestvuje 21 opština.  Muzičko-scenski događaj  podržavaju ambasadori evropskih  zemalja, a osmišljen je u skladu sa Evropskom poveljom o učešću mladih u životu na opštinskom i regionalnom nivou i drugim evropskim dokumentima koji tretiraju problematiku mladih.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code