AUKCIJA ZA LOKACIJE U ZONI MORSKOG DOBRA U BOKI: 13 ZA UZGOJ...

AUKCIJA ZA LOKACIJE U ZONI MORSKOG DOBRA U BOKI: 13 ZA UZGOJ ŠKOLJKI I RIBE, 12 ZA TERASE LOKALA, 11 ZA SEZONSKE OBJEKTE

151
0
Podijeli

Iz JP Morsko dobro uputili su poziv svim zainteresovanim za zakup zemljišta na 13 lokaliteta u zalivu Boke Kotorske za uzgajališta marikluture.

Poziv je upućen prema Izmjeni i dopuni Plana objekata privremenog karaktera u zoni morskog dobra za period 2013-2015 godine.
U Herceg Novom se on odnosi na postavljanje dva montažna objekta za uzgajališta školjki/ribe u Jošicama. Početna cijena godišnjeg zakupa za obje lokacije je 435 eura.
U kotorskoj opštini takođe je upućen poziv za 8 lokacija, odnosno za jednu u Perastu i 7 u Orahovcu. Početne cijene godišnjih zakupa kreću se 435 eura, zatim 612 eura, ali i do 1.848,60 eura.
Ponude za postavljanje privremenih objekata za uzgoj školjki i ribe u tivatskoj opštini date su Lepetanama, kao i za dvije u Đuraševićima i to za 543,60 eura, 924 i 1.848,60 eura.
Privremene lokacije se daju na korišćenje do 31. decembra ove godine. Prijave za javno nadmetanje – aukciju, podnose se svakog radnog dana od 8 do 16 sati od dana objavljivanja poziva zaključno sa 10.junom do 13 sati. Javno nadmetanje će se obaviti dan kasnije u 13 časova u Hotelu “Blue Star” u Budvi.
Inače, JP Morsko dobro raspislao je i poziv za zakup zemljišta za postavljanje terasa ugostiteljskih objekata u zoni morskog dobra u Herceg Novom na tri lokacije na Toploj, od kojih na jednoj cijena godišnjeg zakupa iznosi 6.204 eura. U Kotoru na 7 lokacija u Perastu i Dobroti, kao i u Tivtu na dvije lokacije.
Poziv je raspisan i za zakup zemljišta za postavljanje sezonskih objekata u zoni morskog dobra, a na ukupno 11 lokacija u Boki i Budvi.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code