AUSTRIJSKI BIZNISMENI POČETKOM JUNA U HERCEG NOVOM

AUSTRIJSKI BIZNISMENI POČETKOM JUNA U HERCEG NOVOM

168
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Posjeta privrednika iz Austrije i prezentacija projekata iz oblasti turizma u Crnoj Gori biće organizovane u Herceg Novom 8. i 9.juna.

O svim detaljima danas su razgovarali predstavnici Opštine i TO Herceg-Novi, sa trgovinskim atašeom Ambasade Austrije u Podgorici, Fabianom Gemsom i njegovom saradnicom.
Posjetu austrijskih biznismena organizuje Kancelarija za poslove privrede Austrije, koja okuplja austrijske privrednike koji već posluju, ili imaju interese da investiraju u Crnu Goru.
– Povod za današnji sastanak je bila razmjena mišljenja i ideja o pripremi programa za prezentaciju. Dogovorili smo se kako bi trebalo da izgleda predstavljanje naših gradova – Tivta, Kotora i Herceg-Novog. Pokušaćemo da napravimo što koncizniju prezentaciju grada sa prioritetnim projektima – kazala je potpredsjednica opštine, dr Tamara Vujović.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code