Početna Politika Avramović (DPS) ponovio odbornici Perović (DF): Vlast u Kotoru hvata lagana nervoza

Avramović (DPS) ponovio odbornici Perović (DF): Vlast u Kotoru hvata lagana nervoza

5

Nakon što je u današnjem reagovanju predsjednica Skupštine opštine Kotor, Dragica Perović, poručila odborniku DPS-a, Željku Avramoviću da insinuira i saopštenjiam zabavlja kotorsku javnost, te da s njim završava polemiku, Avramović se oglasio novim reagovanjem.

Tvrdi da Perović nije odgovorila niti na jedno pitanje koje joj je javno postavio:

Picerija i restoran

– Danas je već 56 dana od prekida sjednice Skupštine. Nastavka nema iako su završene ljetnje zabave, kako vi rekoste. Problem je većina i ništa drugo. Na posljednjem glasanju u lokalnom parlamentu pet odbornika vladajuće većine nije podržalo predlog predsjednika Jokića, pa su odbornici Demokratske CG tražili prekid sjednice. Evidentno je da Vas hvata lagana nervoza. Samo Vi zakažite sjednicu pa ćemo na njoj raspraviti sva otvorena pitanja. Ako ste sigurni da je sve bilo u skladu sa Zakonom zašto ne nastavite sjednicu? – pita Avramović.

On dodaje da je Odbor za Statut i propise krovni odbor koji daje tumačenje da li je nešto u skladu sa zakonom ili nije.

– Odluke nijesu postale pravosnažne sve dok ih lokalni parlament ne potvrdi. Jer, ono što ide na potvrdu nije konačno. Po Vašem tumačenju člana 59 Zakona o lokalnoj samoupravi Skupštine bi trebalo držati jednom godišnje. Tada bi verifikovali sav nerad lokalne uprave. Još uvijek vjerujem da ćete se konsultovati sa predsjednikom Odbora za Statut i propise i zakazati prvo Odbor, a zatim i nastavak sjednice. Sve što duže čekate hvataće vas viša nervosa – poručuje odbornik kotorskog DPS-a, Željko Avramović.

5 Komentari

 1. Krušo, oli pokretati što? Sa ovom koalicijom zaglibismo totalno. Neko će morati ovo da vadi, zato krenite što prije. Organizujte se malo. Katić i Arsić su se pokazali, svoje pozapošljavali i grad urnisali. Više nisu zainteresovani OČIGLEDNO

  6
  6
 2. Alo DPS, desava li sto u Novome ili ste zadovoljni stanjem.
  Mozda se o novskim problemima oglasavate na portalima Andrijevice.
  Radite nesto ako umijete. Sramota!!!

  9
  6

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code