Azmont Investments predstavlja Novu Banku AD Podgorica

Azmont Investments predstavlja Novu Banku AD Podgorica

3407
2
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Azmont Investments, kompanija osnovana 2012. godine, dodala je svom portfoliju još jednu djelatnost – Novu Banku AD Podgorica (Vaša snaga!). Novootvorena banka u Crnoj Gori, Nova Banka AD Podgorica, sa sjedištem u Podgorici, je registrovana sa 11,98 miliona € vrijednosti kapitala. Kao komercijalna banka, Nova Banka pruža usluge korporativnim i privatnim licima. Osim toga, iz investitorske perspektive, ova investicija obezbjeđuje novi rast mogućnosti i povezivanja među kompanija osnovanim u Crnoj Gori, kao i onim osnovanim u inostranstvu, koje posluju na ovom tržištu,saopštavaju iz Azmonta.

nova-banka-azmont-3

„Nova Banka je nova green-field komercijalna banka na crnogorskom tržištu sa punim spektrom uobičajenih bankarskih proizvoda. Ipak, naš cilj je da ponudimo visoko kvalitetne bankarske proizvode i usluge, kako rezidentima, tako i nerezidentima. Posebna pažnja je posvećena stvaranju proizvoda koji uključuju novu IT tehnologiju u bankarskoj industriji. Nova Banka je nova snaga svojih klijenata, fokusirana na njihove potrebe i efikasnost”, rekao je predsjednik odbora direktora kompanije Azmont Investments, gospodin Ahmet Erentok, na sinoćnjem koktel prijemu u Hotelu Hilton Podgorica Crna Gora.

Picerija i restoran

nova-banka-azmont-1U svakodnevnom poslovanju, banka nastoji da ponudi optimalna rješenja po najpovoljnijim uslovima, koji su rezultat boljeg razumijevanja potreba i očekivanja klijenata. Banka će nastojati da obezbijedi kompletnu paletu proizvoda i usluga za klijente, na najbrži i najefikasniji način. Guverner Centralne banke Crne Gore, Radoje Žugić istakao je na ceremoniji da je Nova Banka AD Podgorica „zdrav elemenat konkurencije, koji će uticati na smanjivanje svih slabosti kompletnog bankarskog sistema u Crnoj Gori. I zato dajemo punu podršku ovoj banci i svim drugim bankama sa dobrom bankarskom praksom, jer nam je taj sektor, pored ostalog, neophodan i za razvoj mikro, malog i srednjeg biznisa, gdje se zapošljava preko 90% našeg stanovništva”.

nova-banka-azmont-2Nova Banka kroz ostvarivanje svoje misije teži da postigne svjetske standarde poslovanja, posebno naglašavajući etičke principe i zadovoljstvo klijenata kao primarni cilj. Kao član crnogorskog bankarskog sektora, Nova Banka će doprinijeti jačanju bilateralnih ekonomskih i trgovinskih odnosa između Crne Gore i Azerbejdžana.
Tim Nova Banke čine iskusni stručnjaci kao i mlađi, dobro obrazovani ljudi. Banka je u potpunosti u vlasništvu kompanije Azmont Investments.

Azmont Investments je mlada, ali predana kompanije koja posluje u Crnoj Gori od 2012. godine, podjećaju iz menadžmenta. Kompanija je posvećena korišćenju najboljih sredstava kako bi ostvarila svoju misiju: stvaranje efikasnog i održivog investicionog portfolija, koji je fokusiran na odgovornost, održivost životne sredine i društveno odgovorno poslovanje. Zapanjujuća ljepota i gostoprimstvo ove zemlje, kao dobra poslovna klima, bili su pokretači našoj investitorskoj kompaniji da uđe na tržište 2012. godine. U to vrijeme smo počeli sa postavljanjem, vjerujemo, jednog novog standarda ne samo u regionu već i na Jadranu – Portonovi Resorta. Investicija vrijedna 650 million eura se realizuje na 26 hektara površine u Bokokotorskom zalivu, u Crnoj Gori.

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code