“Bajka o ribaru i ribici” u Dvorani Park

“Bajka o ribaru i ribici” u Dvorani Park

935
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

bajka-o-ribaru-i-ribici-plakatDječija lutkarska predstava “Bajka o ribaru i ribici”, Gradskog pozorišta iz Podgorice, po tekstu Aleksandra Puškina, a u režiji Evgenija Ibragimova, biće prikazana sjutra u 14 časova u Dvorani Park.

“Akcenat je na zahvalnosti, ljubavi i milosrđu. Zato je ova lutkarska predstava namijenjena svima, podjednako i djeci i odraslima, jer ona nosi humanu poruku, ispričanu isključivo lutkarskim sredstvima” – zapisao je dramaturg Zoran Đerić o dobro poznatom Puškinovom djelu.

Picerija i restoran

Glavne uloge igraju: Branka Femić/Ivana Maljević, Katarina Krek, Jelena Simić, Dijana Dragojević, Smiljana Martinović, Pavle Ilić, Sejo Seferović i Davor Dragojević.

Kreativni tim čine scenograf, kostimograf i kreator lutaka Ljudmila Genze Konstatinova, kompozitor Nikolaj Jakimov, dizajner svjetla Igor Fomin, koreografkinja Slavka Nelević i asistent reditelja Davor Dragojević

Ulaznice, po cijeni od 3 eura, mogu se kupiti na blagajni Dvorane Park u periodu od 9 do 12 i od 18 do 20 časova. Rezervacije na telefon 068 851 031.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code