BAJKERI SE OKUPLJAJU NA IV MEĐUNARODNOM MOTO SKUPU U IGALU

BAJKERI SE OKUPLJAJU NA IV MEĐUNARODNOM MOTO SKUPU U IGALU

317
0
Podijeli

Među onima koji će svakako “produžiti” sezonu u Herceg Novom su bajkeri koji će se 28. avgusta okupiti na trodnevnom IV Međunarodnom moto skupu u Igalu.

I ovoga puta organizator je hercegnovski moto klub MC Cruiser, koji je do sada dobio visoke ocjene gostiju i priznanje za najbolje organizovanu manifestacija ovog tipa u Crnoj Gori.
Od početka 2012. godine, bajkersko okupljanje u Igalu bilo i više nego uspješno.
– Broj moto klubova i posjetilaca iz zemlje i inostranstva na naredna dva skupa u Bijeloj, potvrdio je da ova manifestacija predstavlja pravi turistički potencijal u pauzi između brojnih festivala i manifestacija po kojima je Herceg Novi poznat – navode organizatori.
Bajkeri mnogo putuju obilazeći interesantne destinacije, a posebno su im privlačni moto skupovi sa besplatnim kampom za goste, zabavnim programom, izletima i defileom motora, koji su spoj odlične muzike, atraktivnih sadržaja i opuštenog druženja ljudi iz čitave Evrope.
– Kako ove godine moto klub MC Cruiser obilježava deceniju postojanja cilj nam je da naš IV moto skup po kvalitetu i broju gostiju nadmaši prethodne, kao i da se još jednom dokažemo kao dobri organizatori i još bolji domaćini. Zbog odlične lokacije i bogatog trodnevnog programa očekujemo veliki odziv moto klubova i bajkera iz čitavog regiona, ali i turista i ostalih gostiju – kažu u MC Cruiser.
Motoristima je na prvom mjestu druženje sa ljubiteljima dvotočkaša. Pored muzičko-zabavnog programa posebnu atrakciju, kako za turiste tako i za sve Novljane, predstavljaće moto-defile u kojem će učestvovati između 300 i 400 motora. Za goste moto skupa biće organizovani izleti turističkim brodovima Bokokotorskim zalivom.
– S obzirom na mogućnost besplatnog boravka u moto kampu, mnogi gosti skupa doći će i nekoliko dana prije i ostati nekoliko dana poslije moto skupa, što značajno doprinosi produžetku sezone – navode novski bajkeri “Cruisera”.
U oficijelnom dijelu trodnevnog skupa planirani su rok koncerti grupa”Mikrokozma” iz Podgorice , “Krugovi u žitu” iz Trebinja, “Falcons” iz Rume i “Supermens” iz Šapca, kao i bajkerske igre.
Sponzori IV Međunarodnog moto skupa su Opština Herceg Novi i Turistička organizacija.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code