Bajkeri velikog srca ponovo u humanitarnoj akciji

Bajkeri velikog srca ponovo u humanitarnoj akciji

3031
0
Podijeli

Moto žurka humanitarnog karaktera, šesta u organizaciji moto kluba MC “Cruiser” iz Herceg Novog biće organizovana u subotu, 25. marta u noćnom klubu Peoples.

– Članovi moto kluba MC “Cruiser” do sada su organizovali i podržali sve humanitarne akcije u Herceg Novom, pa će ovog puta biti postavljene kutije za prikupljanje pomoći Sanji Marković Kovač iz Đenovića, koja je oboljela od Hočkinove bolesti – kažu organizatori.

Picerija i restoran

U ovom moto klubu sigurni su da će bajkeri, koji su poznati kao ljudi velikog srca, još jednom dokazati svoju humanost i dati nesebičan doprinos, kako bi ova mlada majka mogla krajem aprila da otputuje na zakazani pregled u Njemačku.

MC “Cruiser” je najstariji i najveći moto klub u Crnoj Gori, čija je misija da lokalna i šira zajednica na pravi način prihvati motocikliste, zatim povezivanje i saradnja sa drugim moto klubovima i asocijacijama i zemlji i inostranstvu, kao i pružanje doprinosa društvenom životu i razvoju grada. Okuplja preko 30 članova, koji su uvijek spremni da pruže ruku pomoći onima kojima je to potrebno.

Osim prikupljanja novca za liječenje našim sugrađanima, redovno učestvuju u akcijama dobrovoljnog davalaštva krvi, “Moto Djeda Mrazovi”, “Torta za osmjeh” i drugim humanitarnim događajima.

Ovaj moto klub svake godine posljednjeg vikenda u avgustu organizuje međunarodni moto skup, a posljednje subote u martu i moto žurku.

Kao i prethodnih godina, u subotu očekuju dolazak prijatelja iz brojnih moto klubova iz Crne Gore i okruženja, ali i ostalih bajkera i ljubitelja dvotočkaša, za koje će pripremiti posluženje.

Humanitarna moto žurka moto kluba MC “Cruiser” 25. marta u noćnom klubu “Peoples” počinje u 20 časova, a za muzički dio programa biće zadužena rok grupa “Krugovi u žitu” iz Trebinja.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code