BAKU: MINISTAR GVOZDENOVIĆ I PREDSJENDIK AZERBEJDŽANA ALIEV O PROJEKTU PORTONOVI

BAKU: MINISTAR GVOZDENOVIĆ I PREDSJENDIK AZERBEJDŽANA ALIEV O PROJEKTU PORTONOVI

128
0
Podijeli

Projekat Portonovi u Kumboru unio je dodatnu energiju i dao pozitivan impuls realizaciji ostalih investicija u Crnoj Gori, naročito u Bokokotorskom zalivu, ocijenili su ministar održivog razvoja i turizma, Branimir Gvozdenović i predsjednik Azerbejdžana, Ilham Aliev, saopšteno je iz Ministarstva.

Tokom susreta Gvozdenovića i Alieva u Bakuu ocijenjeno je da je taj projekat, osim što ima benefite za crnogorsku ekonomiju, dodatno zbližio dva naroda. Dodatni kvalitet razvoju investicija u Crnoj Gori moglo bi da pruži povezivanje projekata na jugu i sjeveru države, imajući u vidu potencijale sjevernog regiona.
Na sastanku je ocijenjeno da je potrebno dalje razvijati saradnju dvije zemlje, kroz investicije i dinamičniju razmjenu turista.
Aliev se sa Gvozdenovićem sastao na sajmu turizma u Bakuu, gdje se predstavlja crnogorska turistička ponuda.
Gvozdenović, koji predvodi crnogorsku delegaciju, govoriće danas na 57. sjednici Regionalne komisije za jugoistočnu Evropu Svjetske turističke organizacije Ujedinjenih nacija (UN). Investicioni potencijali Crne Gore biće predstavljeni na investicionom forumu kome će prisustvovati renomirani investitori i biznismeni iz Azerbejdžana.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code