Balša Pešić iz Herceg Novog pobjednik “Prince Universe-a”

Balša Pešić iz Herceg Novog pobjednik “Prince Universe-a”

1
Podijeli

Na  svjetskom takmičenju Prince Universe, sedmogodišnji  Balša Pešić iz Herceg Novog osvojio je prvo mjesto, uz to i  lentu “Best of the best”.

Mlađani Balša  predstavnik je Crne Gore na  takmičenju “Prince and Princess World 2017”, koje je počelo  24-og septembra u Bodrumu, u Turskoj i trajaće do sjutra 4. oktobra.

Picerija i restoran

Balša je najmlađi član modne agencije AR Scouting management, koja mu je omogućila odlazak na takmičenje. Već je kao model radio dječije revije i kampanje. Pored ljepote, predstavio je i svoj talenat, u crnogorskoj  narodnoj nošnji i kulturu  naše zemlje i grad iz kojeg dolazi. Njegov nastup pratio je pripremljen video material.

Balša je na takmičenje otišao uz podršku Opštine i TO Herceg Novog, kao i više sponzora, naravno i svoje porodice.

Inače, modna agencija AR Scouting managment mnogim modelima je do sada  omogućila predstavljanje i nastupe kako na našoj modnoj sceni, tako i na inostranoj, kao i na izborima ljepote. Ponosna je na svog najmlađeg člana Balšu Pešića koji je postao Little Prince World 2017.

1 komentar

  1. Sve je ovo lijepo, ali ne razumijem roditelje koji od malena guraju svoju djecu na nekakve revije i z******. Pusti dijete da bude dijete, podstici ga da se moralno razvija, vodi ga u prirodu. A ne ga od malena bacit u ralje kapitalizma i sadit mu u glavu neke pogresne vrijednosti.

Ostavite komentar

*

code