BANKE BIVŠIM RADNICIMA BRODOGRADILIŠTA ODLAŽU VRAĆANJE KREDITA

BANKE BIVŠIM RADNICIMA BRODOGRADILIŠTA ODLAŽU VRAĆANJE KREDITA

117
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Direktori poslovnih banaka u Herceg Novom izrazili su spremnost da izađu u susret zahtjevima bivših radnika Jadranskog brodogradilišta koji su se kreditno zadužilii i omoguće im olakšice uz odloženu otplatu obaveza.

Oni su sa rukovodstvom opštine – predsjednicom, Natašom Aćimović, predsjednikom Skupštine, Andrijom Radmanom i potpredsjednikom,Draganom Jankovićem istakli da će kod svojih centrala pokrenuti procedure da se sa svakim klijentom pojedinačno, koji ima kredit, a radio je u Jadranskom brodogradilištu, dogovori grejs period za otpaltu.
Ipak, bitno je da bankari, kako se čulo, imaju bar neke naznake o tome kada se očekuje razrješenje statusa zaposlenih. Čelnici Opštine Herceg Novi su preuzeli obavezu i da iniciraju sastanak sa predstavnicima Vlade i stečajnim upravnikom oko razrješena zahtjeva stečajaca.
Inače, predstavnici CKB-a su saopštili da su i prije ove inicijative iz Opštine počeli razgovor sa klijentima, bivšim radnicima Brodogradilišta. Ostali su takođe pokrenuli neke procedure, zadovoljni što se Opština uključila u goruće probleme bivših radnika Bijele.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code