BAZEN „JADRAN“ NA ŠKEVRU STALNO PJENI – TRENINZI DOMAĆIH I STRANIH...

BAZEN „JADRAN“ NA ŠKEVRU STALNO PJENI – TRENINZI DOMAĆIH I STRANIH PLIVAČA BEZ PREDAHA

304
0
Podijeli

Iako je zvanična igračka sezona završena, bazen „Jadran” na Škveru svakodnevno je ispunjen.

Pored domaćih mlađih i starijih plivača, plivalište „Jadrana” koriste i inostrane ekipe za treninge, saopštavaju iz PVK Jadran.
Do sjutra, na pripremama se od 21. juna nalaze seniorska i omladinska reprezntacija Kazahstana koje se spremaju za Svijetsko Prvenstvo u julu/avgustu u Kazanu (RUS) odnosno omladinskom Svijetskom Prvenstvu koje se u septembru odigrava u Almati (KAZ).
Prva ekipa Jadrana je na najbolji mogući način iskoristila boravak reprezentacija Kazahstana, te već na početku priprema za narednu takmičarsku sezonu, koje su počele 1. juna, odigrala veći broj trening utakmica, koje su od velikog značaja u pripremnom periodu.
Tu su i seniorske reprezentacije Crne Gore i Grčke koje obavljaju zajedničke treninge od 29. juna do 4. jula, kada reprezentacija Grčke odlazi, a Crna Gora nastavlja pripreme u Herceg Novom do 8 jula.
Početkom juna obavljene su osmodnevne pripreme juniorskih reprezentacija Crne Gore i Rusije (godište 1998. i mlađi) za prve Evropske Igre koje su se održale u Bakuu (Azerbejdžan). U periodu od 5-18. juna u Herceg Novom na pripremama je boravila juniorska ekipa Galatasaraja (TUR) koja je sa Jadranovom ekipom godišta 2000/01 svakodnevno sparingovala.
Takođe tokom proteklog mjeseca na zajedničkim treninzima sa mlađim selekcijama boravile su ekipe: Radnički Kragujevac sa dvije selekcije, Vojvodina iz Novog Sada sa četiri selekcije, te Spartak iz Subotice sa jednom selekcijom. Sa svim ekipama odigran je veliki broj trening utakmica.
Nakon završetka školske godine inteziviran je rad Škole plivanja, te pojačan upis najmlađih članova. Takođe u ranim jutarnjim časovima, na bazenu Jadran može se primjetiti interesantan prizor, nesvakidašnji na bazenima u Crnoj Gori, treninzi ekipe sinhronog plivanja Yunost iz Moskve.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code