Bazen na Škveru na meti vandala

Bazen na Škveru na meti vandala

3
Podijeli

Bazen Jadrana na Škveru proteklog vikenda bio je na meti vandala. Nepoznata lica su, u noći između petka i subote, pokušala nasilno da uđu u svlačionicu koja se nalazi na zapadnoj strani bazena, u koju se ulazi sa zapadne šetnice.

Panel na vratima je izbijen, ali provalnici nisu uspjeli da uđu u svlačionicu jer su vrata, u zimskom periodu kada bazen ne radi, obezbjeđena sa unutrašnje strane. Pored pokušaja nasilnog ulaska, vandali koji su pokušali da uđu u svlačionicu oštetili su fasadnu oblogu bazena udaranjem tvrdim predmetom. Takođe, na istoj strani plivališta polomljene su sve klapne i rešetke na ventilatorskim izduvima, kao i lampe koje se nalaze na ulazu ispred samih svlačionica.

Picerija i restoran

Ovo je drugi pokušaj provale u bazenski prostor, pošto je i prošlog ljeta pokušano obijanje magacinskog prostora, koji se nalazi na istoj strani plivališta. Ovaj vandalski čin prijavljen je Upravi policije PJ Herceg Novi i Komunalnoj policiji. Obje službe su odmah po prijavi u subotu ujutru izašle na teren i obavile uviđaj.

3 Komentari

Ostavite komentar

*

code