Belavista Art: Oživljavanje Starog grada kroz umjetnost

Belavista Art: Oživljavanje Starog grada kroz umjetnost

1155
5
Podijeli

belavista 9Na trgu Belavista u Starom gradu večeras će biti održan  prvi u nizu umjetničkih programa koje Mjesna zajednica Stari grad ovog ljeta poklanja građanima i gostima Herceg Novog. Biće to pozdrav Danu državnosti, a izvođači su učenici i profesori Muzičke škole Herceg Novi. Program počinje u 21 h i trajaće oko 45min.

Svi programi će se odvijati pod nazivom ’Belavista art 2016’, a cilj  projekta je oživljavanje Starog grada, kao prirodne pozornice za stvaranje umjetnosti i uživanje u njoj.

Picerija i restoran

Planirani su programi za sve genracije. U njima će učestvovati veliki broj novskih stvaralaca, a biće zastupljene muzička, scenska, likovna, dramska i filmska  umjetnost kao i književnost. Iz MZ najavljuju uzbudljivo kulturno ljeto na Belavisti, sa dešavanjima koja do sada u tom dijelu grada nijesu viđena.

Inicijativa za ovaj projekat je potekla od predsjednice Mjesne zajednice Stari Grad, Jasmine Vuković, pa je organizator ovih dešavaja Mjesna zajednica Stari grad.

5 Komentari

 1. Program je bio fantastican. Djeca divno pjevalam Jovana prelijepe crnogorske pjesme odabrala. Svaka cast na aktivnosti Muzicke skole i Mjesne zajednice. Sve pohvale…
  0  0
 2. Pivo niksicko 0,25 2e na belavistu, nema drugo. Na arhiv crogorska zastava na crkvu trobojka sa 4s. Dan drzavnosti. Ozvucenje gola mikrofonija. Crkva postala turisticki objekat, ljudi ulaze slikavaju itd… u jednom trenutku sam se zapito dje sam ja ovo…
  0  0
 3. Po sadrzaju sve pohvale!Pravo Noljanski bez vasarista u skladu sa nasim nacinom zivota.P.S. kad bi mogli da vratite stari sjaj Belaviste bez ogradivanja Ja nepotrebnih i ruzih stvari.Bravo samo naprijed!
  0  0
 4. bravo. ovako treba da se radi, a ne samo folklor i mazoretke.
  pogledajte tivat i njihovo kulturno ljeto, kotor, budvu – samo herceg novi, mimo ovog dogadjaja, izigrava seosku olimpijadu, govoreci o programima turisticke organiyacije.
  0  0

Ostavite komentar

*

code