Besplatan gradski prevoz za 50 najugroženijih penzionera

Besplatan gradski prevoz za 50 najugroženijih penzionera

5
Podijeli

Opština Herceg Novi obezbijedila je besplatan gradski prevoz za 50 penzionera koji su socijalno najugroženiji, obavještavaju iz Sekretarijata za društvene djelatnosti i sport.

Prema sporazumu koji je predsjednik Opštine, Stevan Katić, potpisao sa Udruženjem penzionera Herceg Novi i preduzećem „Blue line“, penzioneri koji su članovi Udruženja, a koji se nalaze u teškoj materijalnoj situaciji imaće mogućnost da potpuno besplatno koriste prevoz na svim gradskim linijama.

Picerija i restoran

Na ovaj način Opština želi da dodatno pomogne sugrađanima najstarije dobi i da, makar na simboličan način, olakša njihovo svakodnevno funkcionisanje.

Sporazum važi za period od 1. jula do kraja ove kalendarske godine, a sredstva za realizaciju obezbijeđena su iz opštinskog budžeta.

5 Komentari

  1. A da li ce od guzve uspeti da udju u isti gradski prevoz pitanje je, treba da ih je stid i sramota, koji je datum oni voze na pola sata, nedeljom na sat, cekaju kraj jula da uvedu jos autobusa, ne zna se kome je gore dal jadnim ljudima koji idu s posla ili turistima koji su dosli na odmor… uzas uzas uzas

  2. Ovaj gest je uveden prošle godine.Samo da ne bi bilo zabune.Nije ništa novo niti potez nove vlasti.Treba to da nastave i pvećaju broj korisnika.

    7
    7

Ostavite komentar

*

code