Besplatna radionica za sve uzraste u Omladinskom kulturnom centru

Besplatna radionica za sve uzraste u Omladinskom kulturnom centru

409
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

okc radionica 201115Radionicom “Ako imaš šta da kažeš pokreni novine”, NVO Omladinski kulturni centar sjutra nastavlja projekat “Democratic voice of youth”. To je šesta radionica u okviru projekta koji će trajati osam mjeseci.
U prvoj fazi biće organizovano osam radionica kako bi budući volonteri redakcije stekli osnovno predznanje iz oblasti novinarstva, volonterizma, aktivizma i ljudskih prava. U drugoj fazi projekta volonteri će na portalu www.n-o-i-s-e.me postavljati svoje radove kao i radio emisije na on-line radiju.
– Ovim projektom želimo postići lakše udruživanje mladih u Herceg Novom radi njihovog aktivnog djelovanja u lokalnoj zajednici, kao i njihovu međusobnu saradnju, razmjenu informacija, znanja i vještina, realizaciju zajedničkih akcija, ali i istaći ulogu i značaj mladih kao ravnopravnih aktera društva i društvenih promjena – navode iz Omladinskog kulturnog centra.
Voditelj šeste radionice je Milosav Marinović, osnivač, glavni i odgovorni urednik jedinstvenog aktivističkog magazina „LICEULICE“, dramaturg, scenarista, pisac proze, pozorišnih komada i filmskih i televizijskih scenarija, nekadašnji dramaturg pozorišta Atelje 212 i umjetnički direktor Pozorišta na Terazijama.
Projekat finansira Američka ambasadeau Podgorici.
Radionica počinje sjutra u 12 časova, ulica Marka Cara 8, u prostorijama Doma omladine i namjenjena je svim uzrastima. Učešće je besplatno.
Prijave za učešće u radionicama, kao i sve informacije za uključivanje u projekat, možete dobiti putem e-maila : okcentar.hn@gmail.com ili na telefon: +382 69 619 827.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code