Besplatne knjige osnovcima do trećeg razreda: Otvoren tender za nabavku

Besplatne knjige osnovcima do trećeg razreda: Otvoren tender za nabavku

8
Podijeli

Opština Herceg Novi obezbijediće besplatne udžbenike za učenike prva tri razreda sve četiri Osnovne škole, za što je opredijelila 51 hiljadu eura. Stoga je objavila tendersku dokumentaciju za izbor najpovoljnije ponude udžbenika. Opština će obezbijediti 13.022 kompleta knjiga za sva tri razreda.

Za učenike I razreda biće nabavljeno 3.033 kompleta knjiga iz 9 predmeta – matematika, priroda i društvo, likovna kultura, muzička kultura – 3 knjige, književnost, igra slova i glasova – crnogorski jezik, udžbenik i DVD za engleski jezik.

Picerija i restoran

Za učenike II razreda biće obezbijeđeno 5.010 kompleta knjiga iz 15 predmeta – engleski jezik, crnogorski jezik (udžbenik,radna sveska), književnost  (čitanka + dnevnik čitanja), matematika, likovna kultura, muzička kultura (udžbenik + cd), priroda i društvo (udžbenik + radna sveska), engleski jezik (udžebnik,  DVD, CD), blok za likovnu kulturu.

Za učenike III razreda biće nabavljeno 4.979 kompleta knjiga iz 13 predmeta – crnogorski jezik (udžbenik, radna sveska), književnost (udžbenik, dnevnik čitanja), matematika, likovna kultura, muzička kultura (udžbenik, CD), priroda i društvo (udžbenik, radna sveska), engleski jezik (radna sveska, DVD, CD).

Ponuda važi 60 dana od otvaranja. Ponude se predaju u Građanskom birou Opštine svakog radnog dana od 8 – 12 h.

Rok za ispunjenje ugovora je 27. avgust. Zbog hitnosti, rok za podnošenje ponuda je 22 dana, od dana objavljivanja tenderske dokumentacije na portalu UJN.

Skraćenje roka je neophdno, jer udžbenici treba da stignu prije početka školske 2018/19 godine. Odluka o izboru najpovoljnije ponude biće donijeta u roku od 30 dana od dana javnog otvaranja ponuda.

8 Komentari

 1. Kako ste svi nezahvalni. Bolje išta nego ništa. Cijela država je pokradena, a vi razglabate o knjigama. Kao da ne bi svima dali da su imali sredstava.

 2. Ako nine bilo para za sve razrede, onda je trebalo obezbijediti knjihe za djecu iz socijalno ugrozenih porodica svih razreda osnovne škole. Ovako ce od 1 do 3. razrede dobiti besplarno knjige i oni kojima para za to ne fali.

  1
  3
 3. Kakve su ovo lazovcine ljudi moji…U kampanji su obećali da će knjige biti besplatne za sve osnovce. Sram ih bilo više, treba im za putovanja….

  5
  1
 4. Samo da ih ne nagrade kao ovogodisnje Luče.U svaki grad su sem u Novi Luče bile na prijem kod predsjednika opstine i novcano su nagrađene.E ovi naš pre§ednik nije imao kad primit tu nebitnu djecu koja su 9 odnosno 13 godina bili iz svih nastavnih predmeta odlicni.E sad ili nije imao kad ili se bojao da ga što ne pitaju pa da ne zna odgovor ili ga je bilo sramota obezbjeđenih poklona pitanje je…na koje on zna odgovor.

  4
  1
 5. Hvala opstini u ime svih rodetelja osnovaca od 1.-3.razreda.
  Nadamo se da ce opstina od sledece godine uspeti da ispuni obecanje dato prosle godine I obezbedi besplatne udzbenike za sve osnovce od prvog do devetog razreda….

  2
  2
 6. Svaka cast! Da je srece pa da se i drzava ukljuci u ovo. Sve vicu besplatno skolovanje, a onda milion nameta po roditeljima. Jos jedn svaka cast za opstinu!

  2
  1

Ostavite komentar

*

code